Pretraži

NE PODRŽAVAM NIKAKVO PROZIVANJE: Edita progovorila o odnosima sa Bakom Prasetom, a onda je podržala Breskvicu i Voyage-a

Showbiz
0
Photo: Instagram/editaaradinovic

Edita Aradinović je priznala da je u veoma dobrim odnosima za Bakom Prasetom, ali da uprkos tome ne podržava bilo kakve prozivke na račun njenih mladih kolega, Voyage-a i Breskvice.

——————– Sponsored ——————–

Pevačica je pohvalila popularnog jutjubera i otkrila šta misli o njemu. 

  • Bogdan je jedan divan i vaspitan momak, da smo sad najbolji prijatelji, nismo. U super smo odnosima, poštujemo jedno drugo i jako mi je drag – rekla je ona za IDJTV.

Kada je reč o poslovnoj saradnji sa Bakom Prasetom, Edita bi pristala na nju, ali pod jednim uslovom.

  • Sa njim bih snimila zato što brzo razmišlja, prepametan je, ima dobre ideje, dobar mu je sadržaj, ima neki smisao. Ne bih s njim snimala običnu komercijalu, nego bih s njim radila nešto neobično – objasnila je ona.


Edita je za IDJTV prokomentarisala Bakin posao na Youtube-u i to što proziva mlade muzičke zvezde, ali i druge javne ličnosti.

  • Ja ne podržavam nikakvu vrstu prozivanja, a nisam nešto kompetentna da to komentarišem. Smatram da su Voyage i Breskvica sveži, mladi, novi i da možda nemaju dovoljno iskustva. Svakako smatram da nije imao neku lošu nameru, a sad da li mu je način dobar, to već eto svi mogu da vide. To je njegov biznis i njegov način s obzirom na to da je to tako popularno – izjavila je, a onda je pohvalila Breskvicu:

  • Breskvica je pretalentovana, prelepa, preharizmatična devojka i mislim da je ona najveći potencijal da bude najveća zvezda.

Pevačica je na taj način iskazala podršku mladom pevačkom paru pred kojim je velika muzička karijera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😈

A post shared by editta (@editaaradinovic) on Dec 10, 2019 at 2:41am PST

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz