Pretraži

„NE OSEĆAM SE DOBRO“: Madona nakon izlaska iz bolnice PONOVO zabrinula fanove!

Showbiz
1
Madona
Foto: Instagram printscreen/madonna

Kraljica popa Madona nedavno je održala prvi koncert nakon što je imala tešku infekciju, a u trenutku kada su fanovi pomislili da je konačno dobro, pop diva priznala da njeno zdravstveno stanje nije najbolje.

Poznata zvezda Madona je u junu ove godine pronađena onesvešćenau svom domu  nakon čega je završila u bolnici, na intezivnoj nezi. Pevačici je pozlilo dok je vežbala za svoju predstojeću turneju, a ova vest je uplašila i uznemirila njene mnogobrojne fanove.

Kako se kasnije utvrdilo Madona je imala tešku bakterijsku inefekciju. Iako su se svi radovali predstojećoj turneji ona je ipak morala da je odloži kako bi se oporavila. Tom prilikom se obratila fanovima, zahvalivši se svima na podršci i tom prilikom je rekla da ne želi nikoga da razočara, i da će održati turneju čim bude bolje.

Na veliko oduševljenje svih ona je ispunila svoje obećeanje i održala prvi koncert nakon bolesti u O2 areni u Londonu. Koncert je sve oduševio i o njemu se dosta pričalo. Sve je  takođe oduševilo pojavljivanje Madoninih ćerki na sceni koje su iznenadile publiku. Sada je pevačica nastavila svoju turneju, ali već su se pojavili novi problemi.

Pevačica je samo sedam nakon što je počela njena turneja, na koncertu u Antverpu u Belgiji priznala da se ne oseća dobro. Ona se u toku koncerta obratila publici osvrnuvši se na svoje zdravstveno stanje, pa je priznala da ju je hitna zdravstvena situacija navela da razmišlja o svojoj majci, Madoni Luiz Čikone, koja je preminula od raka dojke u 33. godini.

madona
Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

– Odjednom sam stekla simpatiju i empatiju prema svojoj majci, o tome koliko se usamljeno osećala u bolnici, znajući da neće preživeti, i dobila sam još jednu priliku – rekla je ona.

Nakon ove izjave koja je potresla sve ona je spomenula svoje tenutno stanje, pa izrazila reči zahvalnosti.

– Moram vam reći da se trenutno ne osećam dobro. Ali ne mogu da se žalim jer sam živa. Hvala Bogu za moju decu i sve vas, i svu vašu ljubav i podršku. Zaista cenim to. Pre manje od četiri meseca bila sam u bolnici, bila sam u nesvesti i ljudi su mislili da možda neću uspeti. Je*eno je čudo što sam sada ovde. Moja majka, Bog je blagoslovio, mora da me pazi, rekla je: „Devojko, nije ti vreme da ideš“ – dodala je pevačica.

Podsetimo se, pevačica je na prošlom kocertu prekršila policijski čas koji važi u Londonu, tako što je produžila koncert pola sata više nego što je bilo dozvoljeno, pa ovoj pop divi sada preti kazna od 300 000 funti zbog ovog prekršaja. Ipak, svi se nadaju da pevačica u budućnosti neće praviti ovakve propuste.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz