Pretraži

,,NE MOŽEŠ DA ME VARAŠ, IMAMO DETE“: Luna i Marko progovorili o neverstvu

Showbiz
0
Photo: Instagram/luna_djogani

Životne situacije su ih očvrsnule, upoznali su jedno drugo, sazreli, a sada su u zajedničkom intervjuu otkrili da li bi snimili film o svom životu, šta ih najviše zaboli, ali i šta jednom drugome nikada ne bi oprostili.

– Nije da me nervira, ali nekad se previše zatvori u sebe, a ja želim da doprem do njega. On tada bude ćutljiv, a ja želim da budem upućena u to kako se on oseća. On je takav, i ja to poštujem. Nekad sam i ja takva, kada mi treba neki izduvni ventil – istakla je Luna.– Dođem nekada u stanje da želim da se povučem u sebe, da razmislim, da donesem dobru odluku, a ne da napravim glupost. Razumem Lunu. A šta mene najviše nervira kod nje? Pa ja sam već oguglao na njen inat i tu neku blagu tvrdoglavost, ali ponekad dođe i kod mene do nekog inata, a inat na inat nikad ne ide i na tome bih voleo da oboje poradimo. Uvek treba pričati razumno, a ne inatiti se – dodao je Marko.

Marko i Luna otkrili su i šta ne bi nikad oprostili jedno drugom.

Ma ne možeš da me varaš. Ipak smo mi u braku, imamo dete, naravno da sam protiv toga. Ne znam šta će sutra da se desi. Evo reći ću da je izdaja. Sa nekim sa kim deliš i parče hleba, toliko godina, a on te izda kao čoveka. Da mi zabije nož u leđa. E, to bi me zabolelo – rekla je Luna.

 – Saglasan sam sa Lunom, s tim što bih ja dodao i prevaru – dodao je Marko za domeće medije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz