Pretraži

„NE MOGU DA DOČEKAM“: Lores otkrila da ide na koncert Džastina Bibera (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ lorreess

Tokom IDJShow-a Lores je pokazala da i te kako ima talenat i veliku dozu kreativnosti, te je Couch-evi izuzetno cene i podržavaju na njenom putu ka velikoj muzičkoj karijeri.



U emsiji "IDJHOT" pevačica je otkrila gledaocima da postoji potencijalna mogućnost da ode na koncert najpopularnijeg svetskog pevača pop muzike, ali nije htela ništa detaljnije da otkriva o tome. 

Ubrzo nakon razgovora sa voditeljkom Danicom Nikolić, Anđela je objavila sliku Džastina Bibera na svom Instagramu i u opis slike je otkrila pratiocima da će ići na njegov koncert, što je mnoge veoma obradovalo, pa i njenu drugaricu Anastasiju koja joj je ostavila u komentarima srce.

 – Mama i tata su po ko zna koji put ispali carevi… hvala vam legende – napisala je Lores.

Screenshot: Instagram/lorreess

Screenshot: Instagram/lorreess

Takođe, Vranićeva je dodala da ne može da dočeka sledeću godinu jer se tada održava njegov koncert.

 – Vidimo se sledeće godine. Ne mogu da dočekam – istakla je ona.

Podsećamo, mlada muzička zvezda Lores bila je gošća u emisiji "IDJHOT", gde smo joj pripremili i iznenađenje koje nije očekivala, pa smo imali prilike da vidimo i suze radosnice.

Kontaktirali smo njenu najbolju prijateljicu koja nam je otkrila dosta zanimljivih stvari o Lores, ali i kakva je ona van kamera, što ona nije očekivala te kada je ugledala video svoje prijateljice nije mogla da suzdrži suze.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz