Pretraži

„NE MOGU DA DOČEKAM“: Lores otkrila da ide na koncert Džastina Bibera (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ lorreess

Tokom IDJShow-a Lores je pokazala da i te kako ima talenat i veliku dozu kreativnosti, te je Couch-evi izuzetno cene i podržavaju na njenom putu ka velikoj muzičkoj karijeri.U emsiji "IDJHOT" pevačica je otkrila gledaocima da postoji potencijalna mogućnost da ode na koncert najpopularnijeg svetskog pevača pop muzike, ali nije htela ništa detaljnije da otkriva o tome. 

Ubrzo nakon razgovora sa voditeljkom Danicom Nikolić, Anđela je objavila sliku Džastina Bibera na svom Instagramu i u opis slike je otkrila pratiocima da će ići na njegov koncert, što je mnoge veoma obradovalo, pa i njenu drugaricu Anastasiju koja joj je ostavila u komentarima srce.

 – Mama i tata su po ko zna koji put ispali carevi… hvala vam legende – napisala je Lores.

Screenshot: Instagram/lorreess

Screenshot: Instagram/lorreess

Takođe, Vranićeva je dodala da ne može da dočeka sledeću godinu jer se tada održava njegov koncert.

 – Vidimo se sledeće godine. Ne mogu da dočekam – istakla je ona.

Podsećamo, mlada muzička zvezda Lores bila je gošća u emisiji "IDJHOT", gde smo joj pripremili i iznenađenje koje nije očekivala, pa smo imali prilike da vidimo i suze radosnice.

Kontaktirali smo njenu najbolju prijateljicu koja nam je otkrila dosta zanimljivih stvari o Lores, ali i kakva je ona van kamera, što ona nije očekivala te kada je ugledala video svoje prijateljice nije mogla da suzdrži suze.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz