Pretraži

NE GUBI VREME: Miloš Biković pokazao novu devojku?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/AmiG Show

Arina Vološina je podigla pravu buru u medijima, kada je ruska plesačica iznela detalje iz njihove jednogodišnje romanse na štetu Bikovića, a ubrzo njene tvrdnje potvrdila i još jedna njegova bivša devojka. 



Čini se da se ova tema još nije ni ohladila, kad je glumac već zaintrigirao na Instagramu mogućnošću da je našao novu devojku. 

Miloš je pozirao u uskoj ulici primorskog grada zastao da napravi selfi, a iza njega se nazire devojka. Devojka je prilično blizu, a vidi se i njena zelena trendi tašna, a mišljenje mnogih je – da je hteo da je nema u kadru, Miloš bi se sigurno potrudio da je izbegne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Istovremeno je na svom Insta storiju objavio fotografiju na kojoj su dve ležaljke na pustom delu plaže snimljene u suton. Naravno, nije poenta u ležaljkama, već u paru koji ih je zauzeo. Da se na jednoj od njih nalazi devojka – nema nimalo dileme, a ko je ona – verovatno je pitanje dana kada ćemo saznati. Možda je baš ona bila razlog zbog koga je Arina obznanila šta misli o bivšem dečku, jer po nepisanom pravilu dojučerašnji partneri najburnije reaguju kada se u životu „onog drugog“ pojavi nova ljubav.

Screenshot: Instagram/ bikovic

Screenshot: Instagram/ bikovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz