Pretraži

„NE DAJEMO POVODA DA SE O NAMA PIŠE LOŠE“: Dado i Ivona o braku, roditeljstvu i poslu (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Dado Polumenta je već sedam godina u braku sa svojom suprugom Ivonom, a za naše kamere pevač je otkrio koliko mu znači njena podrška:

– Znači zaista i previše. Ovaj posao je prepun nekih neočekivanih situacija i treba da budeš prejaka ličnost da bi mogao da se nosiš sa nekim ko je u javnom poslu. Ivona to hendluje vrhunski i zaista mi samo olakšava kompletan put – rekao je Dado.



Kako par ima dvoje dece, dve ćerkice, Ivona je objasnila kako se nosi sa obavezama i da li joj posao supruga ponekad predstavlja izazov.

– Naravno, ali stvarno smo u svemu zajedno, kako u kućnim poslovima, roditeljskim obavezama, tako i u poslovima. Ima i teških i lakih momenata, ali sve rešavamo.

Njihov brak izložen je javnosti, a da li pritisak javnosti nekad utiče na njihov odnos, oni kažu da je to nemoguće.

Ne dajemo povoda, nema šta da se piše što nije istina. Naš brak i život su stvarni i realni, nismo imali situacija da se stvari prikazuju drugačije nego što jesu. Kad ne daješ povoda, ne možeš da se nađeš u takvoj situaciji. Ko kaže da novine pišu svašta i izmišljaju, daju povoda za to – navode oni, a Dado zaključuje:

Gde ima vatre ima i dima.

Pogledajte novo izdanje emisije IDJHOT i saznajte šta novo za publiku sprema Dado Polumenta i kada će izaći njegove nove pesme :

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz