Pretraži

,,NE BIH VOLELA DA ME NEKO OKARAKTERIŠE KAO LJUBAVNICU“: Mina Jeremić za IDJTV otvoreno o odnosu sa Sanjinim bivšim dečkom

Showbiz
0
Photo: Instagram/mina.jeremicc Instagram/nikola_djordjevicc Instagram/sanjalilwolf

Naime, Sanja je na svom Instagram profilu objavila vest da je raskinula svoju dugogodišnju vezu, ali da je sa Nikolom ostala u korektnim odnosima.



Ono što je mnoge iznenadilo, jeste video koji se pojavio na TikToku na kojem je on u zagrljaju druge devojke, Mine Jeremić. Ubrzo su krenula i nagađanja da je on zaboravio crnokosu i uplovio u novu ljubavnu vezu, a takođe se spekulisalo da je ona maloletna.

Ekipa IDJTV portala kontaktirala je Minu kako bi saznala pravu istinu, a ona je otvoreno pričala o odnosu sa Nikolom, te je i demantovala navode da je maloletna.

Nisam maloletna, imam 18 godina. Nikola i ja se družimo već 5 godina unazad, videla sam da pišu da smo se upoznali u teretani jer je on fitnes instruktor a ja redovno treniram, ali to nije istina. On je radio kao obezbeđenje u klubu u kom sam ja često izlazila. Nismo se ranije družili intenzivno, družili smo se sa prekidima, u periodu dok je on bio sa Sanjom nismo se viđali, sretali smo se par puta i najnormalnije porazgovarali. Intenzivno smo počeli da se družimo skoro, relativno skoro, kada je krenuo taj problem sa Sanjom pred njihov raskid, i najnormalnije smo počeli da se družimo kao i do sada, samo intenzivnije, pa je to verovatno izazvalo neku veću buru, ali baš ništa nema između nas – počela je priču Mina.

Ona je istakla se nikada nije susrela sa Sanjom, kao ni da je bila u komunikaciji sa njom. A nas je zanimalo da li je ona možda razlog zbog kojeg su pevačica i fitnes instruktor raskinuli.

– Ne, ne, ne. Sa Sanjom nikada nisam bila u kontaktu, nikada nisam imala ni susret sa njom. Ne, nemam nikakve veze sa njihovim raskidom. Mi smo počeli intenzivnije da se družimo u tom periodu sasvim slučajno, jer se ja družim i sa Nikolinim drugarima, tako da smo povezani u svakom slučaju. Ne bih volela da me neko okarakteriše kao nečiju ljubavnicu, jer mi to baš ne inponuje i svakako mi nije prijatno da se tako nešto priča o meni, pogotovo kada to nije istina. Ali, moram da naglasim da dosta devojaka koje gaje neke simpatije prema Nikoli, imaju pik na mene i ne podnose me, ali to me ne dotiče. Nikola je svakako slobodan dečko, da ima devojku verovatno bih među prvima saznala – iskreno je odgovorila.

S obzirom na to da je izričito naglasila da između nje i Nikole nema ničega osim prijateljstva, zanimalo nas je da li smatra da ipak nekada mogu da se probude neke emocije.

Ja Nikolu suviše dobro poznajem da bi se upustila u tako nešto, znam ga kako diše, tako da ne bih se ja upuštala u tako nešto sa njim – rekla je kroz smeh.

Podsećamo da video koji je Mina objavila na svom Tiktoku izazvao je burne komentare javnosti, s obzirom na to da su oni i te kako prisni, pa nam je otkrila na kakve komentare nailazi, ali i da li joj se javila popularna Uraganka.

Nisam dobila poruku od Sanje, ali sam dobijala preteće poruke od njenih fanova. Iskreno, ja se na to uopšte ne obazirem, jer od kad znam za sebe i od kada su počeli pratioci na Instagramu, sve vreme sam dobijala loše komentare, i da sam ružna, i da sam romkinja, da sam debela, i da sam sponzoruša. Iskreno ja znam ko sam i šta sam, tako da se nikada nisam obazirala na te komentare. A onda su počeli i komentari da ja kopiram Sanju, jer želim da uspem u pevanju i želim da se bavim pevanjem, pa su usledili komentari da ja ličim na nju, ali ja mislim da nas dve nemamo nikakve veze zajedno. Neka komentariše ko šta hoće, ja se ne obazirem, to je njihova odlika nesigurnosti – završila je bila ona.

Na kraju razgovora dodala je da sa Nikolom često priča o tim komentarima, pa se zajedno slatko nasmeju na iste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estrada.srbija

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz