Pretraži

„NE BIH MOGLA DA LEGNEM U ISTI KREVET SA NJIM“: Katarina Grujić otkrila šta nikad ne bi oprostila Gobelji

Showbiz
0
Katarina Grujić
Photo: Instagram/katarinagrujic.doll

Pozatno je već da su Kaća i Gobelja prešli u novi stan, koji se nalazi u luksuznom delu Beograda, a pevačica je za početak otkrila i kako je podnela selidbu: 



  • Ceo život sam na Voždovcu i sad sam se preselila na Novi Beograd. Čudno mi je, to mi je prva selidba. Bože moj, videćemo da li ćemo posle uzeti kuću i sve, ako budemo još imali dece. Sad sam se navikla. Bilo mi je stresno jer sam uglavnom ja sve prenosila od stvari, svađala sam se s majstorima, ali na kraju je sve ispalo savršeno i sve je skroz moja ideja. Sve što sam ja zamislila, sve mi se ostvarilo – istakla je Katarina i otkila kako će ona i Gobelja obeležiti Dan zaljubljenih.

Ići ćemo sugirno na neku večeru da obeležimo to. Razmišljamo koju ćemo godišnjicu da slavimo. Da li kad je bilo crkveno, opštinsko ili kad smo se smuvali. Neka bude 15. jun kad smo se smuvali, to je tri godine, najduže – rekla je pevačica u emisiji ''Premijera – Vikend specijal''.

Photo: Instagram/gobeljamg7

Photo: Instagram/gobeljamg7

 

Nakon toga, Grujićeva je otkrila je i da li bi ikad svom suprugu oprostila preljubu.

  • Pokušavamo da čuvamo Katju na smenu i da se dogovaramo ko kad odmara. Ja sam rekla da ću ga u svemu podržati i da i ja i Katja idemo sa njim. On jako ozbiljno shvata svoj posao, ne dolazi mamuran na treninge i ne izlazi. Samo kad ima slobodno izlazi i putujemo i sve. Ljubomora kao ljubomora će uvek postojati, ali poverenje imamo jedno u drugo maksimalno. To ne postoji, to postoji samo u glavi i to se ne može sprečiti. Žena treba da okreće muškarca oko prsta, a ne obrnuto. Što se mene tiče ja u životu ne bih oprostila prevaru, ne bih mogla da legnem u isti krevet s nekim ko me prevari. Sebe stavljam na prvo mesto i sebe volim. Najbitnije je da nađete nekoga pored sebe da vas usrećuje i bitno je da nikad ne zavisite ni od koga i da imate svoj posao – zaključila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz