Pretraži

NAZAD U ŠKOLU, PRAVOPIS NULA: Baka Prase žestoko odgovorio Karleuši na prozivke (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Baka Prase

Popularni jutjuber Bogan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, objavio je video na svom Youtube kanalu u kojem je odgovorio Jeleni Karleuši nakon što je isprozivala jutjubere.

——————– Sponsored ——————–


Baka je prvo zaratio sa Voyage-om kojem je dokazao da nije tačno da "jutjuberi ni na koji način ne mogu da pariraju muzičarima".

Voyage je rekao da samo pravi muzičari mogu da naprave profit, a Bogdan je u videu pokazao nalog za uplatu poreza državi na kojem je stajala cifra od 653.390 dinara, što je 20% Bakine zarade.

– Ti još uvek sigurno radiš na crno, nastupaš i dobijaš 300 evra u džep, a misliš da praviš neki profit. Znači, druže ovo je profit – rekao je jutjuber.

Karleuša je kasnije u razgovoru za "Telegraf" oplela po jutjuberima i tako stala na Voyage-ovu stranu. Pevačica ih je nazvala "tužnom i jeftinom snagom", kao i "gomilom luzera koji nešto snimaju".

Bogdan Ilić je rešio da odgovori pop divi u svom novom videu – Karleuša stala na stranu Blamagea – isprozivala Youtubere!



Pevačica je komentarisala našu muzičku scenu i dotakla se jutjubera koji snimaju "pesmičuljke", što je Baki posebno zasmetalo.

– Pesmičuljak? Ženo, molim te. Mislim, uz dužno poštovanje, ne bih se složio sa vašim izlaganjem, ali moja pesma nije pesmičuljak, nego je pesma – rekao je Baka.

Karleuša je zaključila kako jutjuberi ne postoje kada "ozbiljna mačka snimi neku pesmu", a Baka je pomenuo trending i njegovu visoku poziciju.

-Ja se sećam kad je ozbiljna mačka (Karleuša) izbacila pesmu u isto vreme kad i ja, i ja sam bio iznad nje u treningu. Tako da šta sam onda ja? Tigar, leopard, Muđa?! Tako da molim Vas, Jelena, uz dužno poštovanje nemojte da se*ete. Htedoh reći, ne bih se složio sa vašim izlaganjem ovde – objasnio je Bogdan.

Pop diva je za "Telegraf" otkrila da njene ćerke gledaju klipove jutjubera, ali je napomenula da to neće još dugo dopuštati.

Bogan je objasnio zbog čega je bolje da gledaju jutjuberaj.

– Iskreno, uz dužno poštovanje Jelena, mislim da je bolje da gledaju jutjuberaj, nego ovaj ovde kupleraj. Mislim da je bolje da tvoje ćerke gledaju mene kako lupetam gluposti ovde, nego kako ti sa ovim ženama sumnjivog morala nešto radiš ovom jadnom momku. Tako da ako vam ćerka dođe i kaže "mama, ja bih volela da idem da gledam tvoj nastup – rekao je Bogdan.

Baka je svoje izlaganje završio komentarisanjem pevačicine izjave da "jutjuberi zaglupljuju omladinu sa budalaštinama".

– Nazad u školu, pravopis 0 – kazao je on.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz