Pretraži

NAUČIO JE MNOGO O ŽIVOTU: Dženifer Garner o razvodu sa Benom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/jennifer.garner

Naime, njen sada bivši suprug Ben Aflek, varao je sa dadiljom koja je čuvala njihovu decu, a Dženifer je šokirala izjavom da ne žali za tim.

Dženifer je bila u braku s Benom od 2005. do 2018. i premda se poslednji brak činio savršenim, on je prevario s dadiljom njihove dece, a uz to je imao velike probleme s zavisnošću od alkohola i kockanja.

Dženiferina izjava tim je šokantnija iz razloga što Džen jako ljubomorno čuva svoju intimu i gotovo nikad ne otkriva detalje svog ljubavnog života, a sada je mrtva hladna izjavila da je presrećna što ju je Ben varao. Iako su novinari, a zatim i fanovi bili šokirani kada su ovo čuli, Džen je sve lepo objasnila.

Rekla je kako je presrećna zbog načina na koji se cela situacija odvila jer ju je to učinilo snažnijom osobom. Naravno, ono što joj je Ben učinio jako ju je povredilo, ali posle traume koju joj je Ben priuštio, konačno je naučila koliko vredi, ali i to da je krajnje vreme da počne sebe da stavlja na prvo mesto.

Tad je takođe shvatila da je njihov odnos u nekom trenutku postao navika i da ne smemo biti robovi navika jer je to izuzetno štetno po nas. Takođe je izjavila da Benova preljuba nije bila jedini razlog njihovog razvoda i da ju je odnos s Benom, koliko god grubo završio, mnogo naučio o životu.

Podsetimo, Dženifer i Ben upoznali su se na snimanju filma, a u braku su dobili troje dece: Vajolet, Serafin i Semjuela.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz