Pretraži

PLENILA LEPOTOM SA SAMO 11 GODINA! Nataša Bekvalac otkrila da je prve muzičke korake napravila još u osnovnoj školi (FOTO)

Showbiz
0
nataša bekvalac
Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Pevačica Nataša Bekvalac iznenadila je sve fotografijom iz mladosti.

Karijere jedne od naših najpoznatijih pop pevačica traje više od dve decenije, a poznato je da je afinitete prema muzici imala od malena.

I dok su se njeni roditelji u početku protivili želji da se bavi muzikom, Nataša je istrajala u svom putu, te je još kao devojka počela da se probija i nastupa na festivalima. Ona je veliki utisak ostavila svojom lepotom i talentom, a već 2001. godine je publiku kupila svojim albumom prvencem „Ne brini“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Međutim, sada je Nataša sve iznenadila najnovijom fotografijom koju je podelila na svom Instagram storiju. Pevačica je naime pokazala da je svoje prve muzičke korake napravila već u osnovnoj školi.

„Ja sam ova levo. Moja plesna ekipa iz razreda, Jelena Kajon, Marina Marković i Lidija Kovač, sećam se kao juče da je bilo, a imale smo tek 11 godina. Priredba u našoj osnovnoj školi na Detelinari“, napisala je ona uz jedan isečak iz novina.

nataša bekvalac
Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Ono što je mnoge oduševilo jeste izgled Nataše Bekvalac, koja je i u tako mladim godinama plenila lepotom i privlačila pažnju svojim prepoznatljivim crtama lica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz