Pretraži

Nataša Bekvalac otvoreno o porocima i borbi sa kilogramima

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/bekvalceva

Nataša često govori o svojim porocima, pored cigareta otkrila je da ima problem i sa kilogramima.

– Pored borbe sa kilogramima, jedna od najtežih borbi, a nije da ih nisam vodila, je borba sa cigaretama. Ova bolest zavisnosti u međunarodnoj klasifikaciji ima šifru F17. Dakle, ja imam šifru – priznala je Nataša Bekvalac, koja u ovoj svojoj muci ima punu podršku porodice.Inače, cigarete nisu jedini porok koji se vezivao za Bekvalčevu, jer je svako malo uhvate sa časom alkoholnog pića.

– Generalno volim da pijem, ja sam alkoholičar! Ali, poslednjih godina se baš kontrolišem, jer znam svoje granice, nekoliko čašica je dovoljno da me uhvati. Tad krenem da se smejem kao blesava. Ma ja sam jedan veseljak – kaže Nataša, koja uz pomoć svog terapeuta polako, ali sigurno, svoj život dovodi u red.

  • U Srbiji je psihoterapija tabu-tema, ali ja pripadam civilizovanom delu Srbije, gde je to stvar lične higijene. Kao što se kupate, tako treba da vodite računa i o svom mentalnom zdravlju. Godinama idem na terapije, ja sam žena iz javnog posla, gde vladaju razni pritisci, a ja planiram da još dugo ostanem zdrava – rekla je pevačica, a prenosi Svet.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz