Pretraži

Nataša Bekvalac objavila porodičnu sliku, pa poslala jaku poruku (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ bekvalceva

Naime, Nataša je na svom Instagram profilu podelila sliku sa ocem Dragoljubom i majkom Mirom kao i sestrama Kristinom i Draganom. 

Ona je sa svojim pratiocima otkrila da je jako uznemirena zbog izuzetno uznemirujućeg snimka nasilja nad devojčicom starom oko 3 godine koji  se pojavio pre nekoliko dana na društvenim mrežama, kao i snimak na kojem je otac tukao i šutirao svoju ćerku na teniskom terenu.

– Jako sam potresena ovih dana.Grlim i ljubim svoju decu jače nego ikada.Nisam mogla da pogledam snimak zlostavljanja deteta, posle par sekundi sam povratila. Nisam mogla da pogledam ceo snimak prebijanja devojčice na teniskom terenu,vrištala sam. Danas sam kod mame i tate sa decom, shvatila sam da ih dugo nisam videla, a uvek imam kao nesto preče, a ništa nije preče od porodice. Nekako sam posle svega sto sam ovih dana videla imala potrebu da odem svojoj kući. Mami i tati u Novi Sad – napisala je pevačica i dodala.

– Molim vas prijavite. Molim vas ne ćutite. Molim vas ne dozvolite da se dešava pored vas, a da 'to nije vaš problem' Eto molim vas…I volim vas. Niko nije slobodan ako svi nismo slobodni i  niko nije zastižen ako svi nismo zastićeni. Retko obkavljujem slike mame i tate jer ne vole. Sada objavljujem jer ja volim.Mama i tata,Kiko i Gaga,volim vas – završila je pevačica.

Fotografije možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz