Pretraži

ODUŠEVILA SKROMNOŠĆU: Mlađa ćerka Nataše Bekvalac napisala pismo Deda Mrazu, ovakav spisak želja niko nije očekivao! (FOTO)

Showbiz
0
nataša bekvalac
Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Jedna od najpoznatijih pevačica sa naših prostora, Nataša Bekvalac, raznežila se najnovijim gestom njene druge mezimice, Katje.

Poznato je da pevačica ima dve ćerke, Hanu i Katju. Hanu je dobila u braku sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem i u poslednje vreme je često govorila o odnosu sa njom, s obzirom na to da je devojčica zašla već u tinejdžerske godine. Ipak, Nataša je nedavno istakla da se ne trudi da sa njom bude drugarica, već da joj usadi prave vrednosti i postavi se kao roditelj.

Drugu ćerku Katju, koja je početkom ove godine proslavila 5. rođendan, pevačica je dobila u braku sa Lukom Lazukićem. Iako se u početku trudila da mezimicu sačuva što dalje od javnosti i medija, Nataša je vremenom počela sve češće da objavljuje slike sa devojčicom, a takođe je istakla da je ona mezimica u porodici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Sada, Nataša Bekvalac se na svojim društvenim mrežama pohvalila pismom koje je Katja, spremna za predstojeće praznike, napisala Deda Mrazu. I samu pevačicu, kao i njene pratioce, je raznežio ovaj postupak devojčice s obzirom na to da je pokazala zrelost i skromnost ovim pismom.

„Dragi Deda Mraze, trudila sam se da budem jako dobra tokom cele godine. Znam da ti znaš da ja imam jako puno igračaka, zato ove godine bih želela da dobijem knjige. Imam čak i spisak. Vidimo se uskoro. Srećna Nova godina“, napisala je Katja, nakon čega je usledio spisak od šest knjiga.

Ova fotografija na Natašinom storiju, pored toga što je raznežila mnoge, oduševila je njene pratioce koji su ostali oduševljeni Katjinim interesovanjima, ali i spiskom knjiga među kojima se izdvojila Desanka Maksimović.

nataša bekvalac
Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz