Pretraži

NASTAVLJAMO DA OBARAMO REKORDE: IDJShow na TikTok-u broji MILIONE!  

News
0
Foto: IDJ

Naime, prva epizoda nove sezone vodećeg digitalnog regionalnog muzičkog takmičenja IDJShow, emitovana 17. septembra na TV Nova, postigla je izuzetne rezultate gledanosti, budući da se u  periodu od 22:30h do ponoći, TV Nova pozicionirala na mesto najgledanije televizije odmah iza Pinka, gledanije čak i od javnog servisa, sa šerom od 9,94%, prema podacima TV Beat-a.

Emitovanje na programu TV Nova i Youtube kanalu IDJVideos pratio je rekordan broj gledalaca širom regiona, a o popularnosti IDJShow-a svedoči i činjenica da je za nepunih 48 sati video na IDJVideos Youtube kanalu zauzeo 7. poziciju u trendingu.

U isto vreme, na društvenoj mreži Tik Tok za samo dva dana od emitovanja prve audicije zabeleženo je čak 196,3 miliona pregleda video sadržaja sa hashtagom #idjshow, dok video sadržaj na zvaničnom TikTok profilu IDJShow-a broji 1.8 miliona pregleda! 

TV Nova i IDJShow nastavljaju zajednički da pružaju podršku mlađim generacijama i omogućavaju im prostor da pokažu i razviju svoje talente, uz nastojanje da publici ponude najkvalitetniji zabavni sadržaj. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News