Pretraži

NASLEDNICI KARDAŠIJANOVIH: Ovaj slavni par pokreće svoj rijaliti?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ Jimmy Kimmel Live

‒ Punih 36 godina bio sam onaj lik koji bi, kada bi se dete uneredilo ili počelo da plače, pobegao glavom bez obzira. Odjednom postao sam potpuno drugačiji tip, onaj s decom. Ceo život bio sam uveren da se neću oženiti, da neću imati decu. Da ću se jednostavno posvetiti poslu, dobrim prijateljima i tako će mi život biti ispunjen. Da mi je život zapravo isprazan nisam znao dok nisam upoznao Amal. Tada se sve promenilo i sebi sam priznao kako sam zaista bio usamljen. Nikada nisam bio u poziciji da mi je nečiji život važniji od vlastitog, a onda dodajte još dva mala bića koja bi trebalo nahraniti… – rekao je Džordž.Ipak, medijska prašina, koja se oko poznatog para podigla, još se nije spustila, a Džordž je novom izjavom uspeo da javnost ponovo podigne na noge. Naime, glumac je u intervjuu za „E!News“ rekao da ima novu, izuzetnu ideju.

 Imam novu ideju, a to je „E!“. Mislim da bi se sada savršeno uklopilo da budete „U korak s Klunijevima“ ‒ rekao je kroz osmeh holivudski šarmer.

Voditeljka se, naravno, oduševila i rekla da je „E!“ spreman na takvu saradnju iste sekunde.

Svetska javnost odmah se zapitala da li bi sada bio pravi trenutak da Džordž i Amal Kluni puste medije u svoj odnos. I dok mnogi komentarišu da je ovo marketinški trik, slamka spasa, kako bi u javnosti sačuvali sliku skladnog braka, ima i onih koji smatraju da Klunijevi zbog pandemije imaju probleme sa finansijama.

Ipak, nama ostaje pitanje da li se Džordž, našalio ili će Kardašijane zameniti porodica koja može da ponudi nešto sasvim drugačije?

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz