Pretraži

„NAŠ ŽIVOT SE PROMENIO“: Konstrakta otvorila dušu i progovorila o porodici

Showbiz
0
Screenshot: YOUTUBE/RTS

Konstrakta je najpre rekla da, kada su njena deca u pitanju, ona su vrlo svesna da je majka napravila pomak na muzičkoj sceni pesmom "In corpore sano".



– Dovoljno su odrasli da razumeju šta se trenutno dešava. Zbog obaveza koje nas čekaju u narednom periodu, naš dnevni život se dosta promenio, posebno u mom slobodnom vremenu. Čini mi se da to dobro podnose i da se raduju onome što sledi u Torinu – rekla je Konstrakta, pa dodalada se ne slaže uvek sa svojim suprugom Milanom.

 Naravno da razgovaramo i razmenjujemo mišljenja. Ne slažemo se uvek oko svega, ali kada on nešto odobri, onda sam sigurna da je u pitanju smislena stvar. Tako se pokazalo i ovaj put – smatra pevačica.

Screenshot: Youtube/Zemlja Gruva

Screenshot: Youtube/Zemlja Gruva

 

Ona je napomenula da nije očekivala veliki uspeh pesme koja će nas predstavljati na Evroviziji, a potom je otkrila i kako je ragovala a to što su je slušale svetske zvezde poput Zendeje i Kamile Kabeljo.

–  Nisu me baš slušale, ili možda jesu, to ne možemo da znamo. Na svetskoj top listi na sajtu Genius pesma "In corpore sano" našla se uz zvezde koje ste naveli. Shodno tome da se taj sajt bavi pretežno top-listama koje se bave tekstovima pesama, to znači da su ljudi bili zainteresovani za našu pesmu toliko da su je u velikom broju pretraživali na internetu želeći da saznaju više o tome šta mi tu tačno želimo da poručimo – zaključila je Ana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz