Pretraži

,,NAŠ DAN“: Luna i Marko objavili najlepše trenutke sa svog venčanja (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Luna i Marko su podelili najlepše trenutke sa venčanja, koje je održano prvo u crkvi, a onda je upriličeno i građansko za najbliži krug ljudi. Novopečeni bračni par je otkrio kako je izgledala ceremonija u crkvi, a onda i na posebnom mestu koje su izabrali za građansko venčanje.



Miljković i Đoganijeva su napravili zajedničke fotografije u jednoj bašti, okruženi zelenilom, i posebnom dekoracijom za taj događaj. Mlada je nosila belu kratku haljinu, dok je mladoženja bio u svečanom odelu.

  • Naš dan – navela je rijaliti zvezda u opisu seta njihovih slika.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

Marko je takođe okačio set fotki sa proslave, gde se ljube i grle, i zahvalio joj se na ljubavi koju mu pruža.

Par je u svom novom klipu na Youtube-u takođe izdvojio posebne momente tog dana. Jedan od njih je kada je Đoganijeva pustila video, koji je posvetila svom životnom saputniku.

  • Dragi moj, pustiću klip koji sam pripremila mom mužu Marku Miljkoviću. Ovaj klip sam htela kao čisto neku sitnicu kojom ću da ga podsetim šta smo sve prošli. Stojimo ovde danas kao muž i žena, evo sad mi se plače, tako da pustite klip – rekla je Đoganijeva pred gostima.

Nakon toga je pustila pomenti video i raznežila pristune svojim emotivnim rečima, koje je uputila Marku.

  • Želim da ti se zahvalim zato što si se pojavio u vreme kad je baš trebalo da se pojaviš i što si me spasio od svega toga što me je u tom trenutku snašlo. Što sam bila jedna mala klinka, koja je bila previše povređena i što sam tako mlada bila previše ubijena, a ti si došao baš kada je trebalo. Pojavio si se totalno neplanirano, ne bih mogla ništa da kažem da ću na kraju sve ovo preživljavati sa tobom. Nikad ne možeš da znaš da li prođeš na ulici pored osobe koja će biti tvoja najveća sreća – kazala je ona i zahvalila mu se na svemu.

  • Hvala ti što si mi pružio tu sigurnost i ljubav koju sam stvarno tražila. Dokazao si mi da me zaista voliš i da si prihvatio sve ono što čini Lunu Đogani, sve njene mane i vrline, njenu prošlost i ono što ona zaista jeste. Na tome sam ti najviše zahvalna, što si uvek i kad sam najgora bila, stajao pored mene i držao me čvrsto za ruku. To nikad neću zaboraviti i tu si me zapravo i kupio. Želim da ti se zahvalim što si moj oslonac i prijatelj i što možemo sve da radimo zajedno. Hvala ti na ljubavi, na ovoj predivnoj bebi koja uskoro dolazi. Zbog toga sam najviše uzbuđena, znam da ćemo biti najbolji roditelji na svetu. Znam da će nam ona totalno promeniti živote, radujem se našoj porodici, danima i zajedničkom životu. Volim te najviše na svetu, neka nam brak bude onakav kakav mi želimo i neka se ništa ne promeni. Ovaj dan ćemo dugo, dugo pamtiti – istakla je Đoganijeva.

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Kada se završio snimak, koji je posvetila Maku, usledio je aplauz, a par se zagrlio i u tom trenutku Luna je pustila suze radosnice.

Podsetimo, Gagi Đogani je javno čestitao Marku i Luni venčanje na društvenim mrežama i poželeo im sve najlepše u zajedničkom životu. Ono što je primetno je da Gagija i Anabele nema u klipu, kao i na fotografijama.

Pogledajte ostale slike:

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

 

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

Screenshot: Youtube/Sikter Tube

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz