Pretraži

NAPRAVILA PREKRŠAJ: Aleksandra Prijović otkrila zbog čega joj je policija pisala kaznu

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ aleksandra_official

Aleksandra je danas vrstan vozač, a kako je rekla, vozački ispit je položila neposredno pre trudnoće i odmah je kupila automobil.Sada je otkrila da li joj se dešavalo da napravi neki prekršaj na putevima, da li je imala okršaje sa policijskim osobljem, kao i koliko joj pomaže to što je javna ličnost kada ne postupa po propisu.

  • Kasno sam položila, par meseci pre trudnoće. Kupila sam odmah auto i krenula sam da vozim i stalno sam želela da vozim. Međutim, ostala sam trudna i nisam uopšte želela da rizikujem tada i da vozim. Tako da sam tek posle porođaja nastavila i volim da vozim – istakla je pevačica i dodala da je u vožnji vrlo opuštena:

Kažu da sam fenomenalan. Ja nekako opušteno vozim, nisam od onih koji se približe volanu i budu zgrčeni. I drugi kažu da sam dobra – poručila je Prija.

Photo: Instagram/aleksandra__official

Photo: Instagram/aleksandra__official

 

Vozačku dozvolu ima već četiri godine, a policija ju je tek nedavno zaustavila prvi put:

Policija me je prvi put zaustavila pre jedno dve, tri nedelje, javila sam se na telefon. Nije mi bio spojen telefon na blutut kao što je uvek i javila sam se na telefon samo da kažem: „Ne mogu da pričam sada, čujemo se posle“, i samo što sam se javila, policija me je zaustavila – govori Aleksandra ističući i da je tad dobila kaznu:

Rekla sam: „Odmah piši“. Dešava se kada te neko prepozna ili voli tvoje pesme da te nekad i puste. Ja sam rekla: „Molim te mi napiši, zaslužila sam“. Stvarno je napisao kaznu. Još je nisam platila, zaboravila sam – priznala je pevačica.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz