Pretraži

,,NAPRAVIĆEMO ZVEZDU NA KOJU ĆEMO BITI PONOSNI“: Relja otkrio šta kandidati da očekuju od njega u IDJShow-u

News
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Relja je istakao da se polako pripremaju, kao i da ima mnogo zanimljivih kandidata i da se nada da će stići još.

  • Ta ideja je dugo u glavama IDJ ekipe, pa su to onda prezentovali meni. Pripreme idu dobro, kandidati se prijavljuju. Pozivam ljude, bilo koji žanr muzike da vole, da ne misle da je to prepreka i da li predstavljaju određeni stil muzike koji ja radim – rekao je Popović i dodao:

  • Koji god žanr, koja god vrsta muzike da ih radi, da vole da stvaraju, neka se prijave. Na nama je da procenimo da li ima materijala kojim bismo mi voleli da se bavimo. 

Relja je uključen u projekat od početka ideje, te je otkrio konkretan osećaj kojim će se voditi i na koji način će birati kandidate.

  • Recimo da za svakog ko je u proteklih 10 godina nešto postao, da sam znao da će to i postati. Imam njuh da osetim ko ima to u sebi. To je slično kao i sa glumom, kad se pojavi ti prepoznaš taj dar u nekome. Vremena su se promenila. Mislim da je ovo super pozicija za nekog ko želi da se bavi muzikom. Jedna od pozicija koju niko od nas artista koji smo radili ovu industriju, koja trenutno ima dosta izvođača, nije imao priliku. To će biti jedna dobra polazna tačka za njih, da imaju prostor gde da se pokažu, da imaju finansije koje niko od nas nije imao, pa smo morali da kopamo ko zna odakle. Dosta nekih benefita, ali bez obzira na sve te benefite, ti možeš da daš nekome i dva miliona evra ako nema talenta, džabe – objasnio je i nagasio da su oni tu da podrže talenat.


IDJShow će biti nešto potpuno drugačije od svega što su gledaoci do sada imali priliku da vide, a Relja je to potvrdio.

  • Već godinama u Srbiju, a i u regionu, šou muzički programi postoje više radi samog šoua nego zbog takmičara. Kada sam pričao sa Đoletom i Andrejom, meni je bilo važno da akcenat bude da napravimo zvezdu, da imamo dobre kandidate i da iz ovog šoua izađe neka zvezda na koju ćemo sutra svi da budemo ponosni. Jedino je to satisfakcija. U sportu kada si trener, pa praviš igrače, to tako nekako doživljavam – kazao je Relja.

Na kraju je otkrio šta kandidati mogu da očekuju od njega.

  • Prema nekima ću biti strog, a prema drugima neću. Uvek u životu, pa tako i ovde cenim kada vidim da neko radi, da se neko trudi. Što se neko više bude trudio, to će imati više šansi i samim tim i više mogućnosti za neki uspeh – zaključio je.

Pogledajte novo izdanje emisije "IDJHOT" na IDJTV-u, kao i na našem Youtube kanalu, od 20 sati kada ćete imati priliku da čujete ekskluzivne priče o Marini Cvetković, Uki Q i Ireni Drobac.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News