Pretraži

NAPISALA SAM PESMU KADA MI JE BILO TEŠKO: Marina Visković otkrila kako je raskid uticao na nju, pa najavila emotivnu baladu

Showbiz
0
Photo: Instagram/marina_viskovic_official

Pevačica Marina Visković vratila se na scenu posle dužeg vremena sa novom pesmom "Napolje", a kako je otkrila za IDJTV, osim albuma na kojem vredno radi, pripremila je emotivnu baladu posvećenu raskidu veze.

——————– Sponsored ——————–


Nakon kraha desetogodišnje veze Marina je odlučila da promeni zvuk i oproba se u drugačijem muzičkom žanru.

– Smatram da muzika sa godinama i sazrevanjem doživljava se na drugačiji način. Izvođač mora da se identifikuje kroz različite pravce muzike, teme, teksta, stajlinga. Ja sam barem takav tip, volim da plivam u svemu. Meni je ovo približan zvuk zato što volim da igram, volim te modernije pesme – rekla je ona za IDJTV.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

31.01 ZAGREB @mintzagreb 🔥❤️

A post shared by Marina Viskovic👼 (@marina_viskovic_official) on Jan 28, 2020 at 6:15am PST


Marina sada želi da se maksimalno posveti publici i stvaranju novih hitova.

– Mislim da sam mojoj publici dužna da se ove godine prosto posvetim njima i da budem aktivna, jer me nije bilo neko vreme. Od mene ove godine mogu da očekuju nove pesme. Ja se nadam da će album biti pred kraj godine. Radimo na tome. "Napolje" je izašla napolje i mislim da će tek ljudima da uđe u srce – izjavila je Viskovićeva.

Pevačica je progovorila o bolnom periodu nakon raskida tokom kojeg je napisala veoma emotivnu numeru.

– To je jedno stanje kada mi je bilo teško i to je normalno kada se tako neki dugačak odnos prekine. Za pesmu "Napolje" raskid nije imao uticaja, ali napisala sam jednu numeru u fazi kada mi je baš bilo teško. Mislim da ću je otpevati kada prođe malo vremena. Ja sam hipersenzitivna, tako da volim te kanale kroz koje mogu da izbacim tu svoju emociju – objasnila je Marina i dodala da je u pitanju balada.

Poslušajte Marininu novu pesmu "Napolje":

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz