Pretraži

,,NAMERE SU MU BILE ISKRENE“: Sha se javno izvinio Vladimiru Tomoviću

Showbiz
0
Photo: Promo
  • Sećamo se dobro Vladimirove podele budžeta i reči: "Sha doći će dan kad ćeš se kajati i moliti Ivanu za oprost." Gledao si ga sa suzama u očima i govorio da nikad neće biti tako. Da li je on ipak bio u pravu za sve? – glasilo je pitanje za Nenada Aleksića.

Došao je taj trenutak da se izvinim. Nikad mi nije želeo loše, govorio mi je stvari u koje nisam želeo da verujem. Mogu da mu se izvinim ovim putem za stvari koje sam izgovorio, to od srca kažem. Bez obzira kakav je i kakav rijaliti igra, mislim da su mu namere bile iskrene – kazao je reper.



  • Jesi li znao da je on u pravu? – pitao ga je voditelj.

  • Da. Ali tad sam napravio šta sam napravio, i nisam hteo da izgubim Taru – priznao je Nenad.

  • Da li bi priznao da se kaješ što si povredio Ivanu, da Tara svojim postupcima nije povredila tebe? – bilo je sledeće pitanje za Sha.

  • Verovatno ne bih. Da se držala, da je prava ljubav sa njene strane i da je to jako, da je bila puna podrška verovatno ne bi – odgovorio je on.

Podsetimo, Tomović je hvalio Ivanu Aleksić kao osobu i komentarisao njene objave na društvenim mrežama, a osuđivao je Nenadovu javnu prevaru u rijalitiju zbog čega su pojavile spekulacije da su Ivana i Vladimir zajedno. Njih dvoje su demantovali takve natpise u zajedničkom Instagram lajvu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz