Pretraži

Nakon velikog uspeha prvog albuma popularni reper najavio drastičnu promenu: „Od sada ljubavni Vojaž“

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: IDJTV

Mladi reper Vojaž najavio je velike promene koje se tiču njegove muzičke karijere, a njegova odluka naišla je na veliko oduševljenje fanova.

Pre svega četiri dana mladi reper Vojaž je predstavio svoj novi album pod nazivom “Guns n Roses“. Novi album je prvo predstavio u ponoć 14. juna na Spotifaju, dok su spotovi ugledali svetlost dana nekoliko sati kasnije na IDJVideos.Tv kanalu, a samo 2 dana od objavljivanja, album je prikupio neverovatnih 5 miliona strimova na Spotifaj platformi što je svojevrstan rekord na domaćoj sceni.

Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Od 13 pesama, koliko ih je Mihajlo predstavio, čak 8 je dobilo spotove, a posebnu pažnju fanova je privukla duetska numera sa Cecom Ražnatović pod nazivom “Muškarčina”, koja je zauzela prvo mesto na Jutjub, Spotifaj i Dizer trendingu.

Ovaj projekat doživeo je veliki uspeh, međutim ono po čemu je Vojaž stekao veliku popularnost i zbog čega ga je publika zavolela jesu ljubavne pesme koje je pravio na samom početku, a sada se reper prisetio ovog perioda, ali i podelio važnu odluku sa svojim fanovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

„Preslušavam sada svoj novi album i razmišljam nešto i želim da podelim to sa vama jer ste vi deo toga, kao deo moje karijere. Mnogo bih radije da radim ljubavne pesme i pesme sa nekim onako pozitivnim vajbom, nego ono drugo, tako da od sada želim da karijeru koncipiram na tome. Hvala vam puno što ste tu, hvala vam puno što strimujete album. Od sada kao ljubavni Vojaž, stvarno ću dati svoj maksimum. Uskoro nove pesme. Nemojte da mislite da to što je izašao novi album, da ću da odem da spavam“, najavio je Mihajlo i ovom izjavom obradovao veliki broj fanova koji su obožavali „ljubavnog Vojaža“.

Nema sumnje da će sada njegova mnogobrojna publika sa nestrpljenjem iščekivati nove pesme, a za to vreme će zasigurno uživati u 13 novih pesama koje je reper poklonio svojim fanovima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz