Pretraži

NAKON SVEGA NAPRAVILA KORAK KOJI JE IZNENADIO SVE: Fotka sa revije u Parizu otkriva u kakvom su odnosu Nikola Pelc i Viktorija Bekam!

Showbiz
0
Photo: Instagram/victoriabeckham

Poznata kreatorka Viktorija Bekam ispratila je još jednu Nedelju mode u Parizu uspešnom revijom i okružena svojom porodicom. Nije retkost da Bekamovi uvek budu na okupu kada je u pitanju neka značajna Viktorijina revija, međutim, ovog puta je bio i gost iznenađenja.



Dugo se spekulisalo o odnosu svekrve i snaje, Viktorije i Nikole Pelc, bogate naslednice i supruge Bruklina Bekama, a navodno je sve počelo time što je Nikola odbila da nosi venčanicu sa Viktorijinim potpisom.

Nakon raznih glasina i poslednjih vesti da Bruklin i Nikola planiraju još jedno venčanje pošto im je prethodno zadalo previše stresa, ona se pojavila sa porodicom na reviji i demantovala navode o sukobu.

Pomenutu reviju su pratile mnoge poznate ličnosti, među njima i Eva Longorija, a iako je Nikola već bila Viktorijin gost, zanimljivo je da ju je na prethodnim događajima više ignorisala, dok je sada objavila čak i zajedničke fotografije.

 

Kako piše Kurir, svi članovi porodice Bekam su nakon revije otišli na različite strane, a najviše pažnje je privukao tek punoletni Kruz koji je viđen u jednom klubu uz visoke mere obezbeđenja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz