Pretraži

NAKON ŠTO MU JE FAN SKINUO MASKU: Devito pokreće sudski postupak, vrednost spora je 250.000 evra!

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/devitoanonymo

Devito je srpski reper, tekstopisac, režiser, scenarista i producent muzičkih spotova koji je prepoznatljivost stekao po pesmama "Vudu", "Nina", "Verna" i mnogim drugim.



Ovaj izvođač publici je poznat po tome što se uvek pojavljuje sa fantomkom, zbog koje je dobio nadimak "Milioner sa maskom", ali ovoga puta se njegovo čuvanje privatnosti nije dobro završilo.

Nedavno su mnogi pratioci videli snimak na kome se može uočiti kako Devitu prilazi fan na bini koji mu skida fantomku, zbog čega je sa svojim advokatskim timom sastavio niz tužbi protiv izvršioca radnje, saznaje Alo.

Vrednost pojedinačnog spora iznosi 250.000 evra, a ovaj slučaj se odnosi na više lica. Devito je zbog cele situacije odlučio da se osigura sa svojim zastupnicima po svim sudskim pitanjima.

Screenshot: Instagram/devitoanonymo

Screenshot: Instagram/devitoanonymo

 Radi se o ozbiljnom delu prema izvođaču kom je oduzeto pravo da zaštiti svoj lik i delo, a takve radnje štete samo licima koja čine sporna dela. Ne mogu ništa više da kažem o pomentuom slučaju jer je u suprotnosti sa načelom pravne etike – istakao je Devitov advokat Denis Kurtović, a blizak izvor popularnog repera dodao:

 –  Izvođači su izloženi takvim situacijama koje nisu nimalo naivne. Devitu je pričinjena kako materijalna, tako i nematerijalna šteta, postupak tog momka i njemu sličnih neprijatno iznenađuje. Bio je primoran da pokrene određene postupke protiv lica koja su načinili određene delikate, kao i vidove štete, a o svim postupcima i pravnim interesima se staraju njegovi advokati – rekao je taj izvor.

Podsećamo, Devito se juče našao pred još jednim problemom, jer kako je napisao na svom Instagramu, postoji nekoliko lažnih profila koji se predstavljaju u njegovo ime i pozivaju devojke na razne događaje.

– Obaveštenje: Par lažnih profila piše devojkama na Instagramu i na Whatsapp-u i predstavlja se kao ja. Poziva ih na privatni party, na snimanje spota, photoshooting itd – napisao je on i dodao:

 Ako vas ne kontaktira model agencija ili neka produkcija lično i oficijalno, ne nasedajte – upozorio je Devito.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz