Pretraži

Nakon što je zbog Filipa završila u zatvoru, Romana pronašla novu ljubav?

Showbiz
0
Photo: Instagram/romana_panic

Pevačica, koju prati glas da nikada nije imala sreće sa izborom emotivnih partnera, skoro godinu dana, nakon što je zbog izabranika Filipa završila iza rešetaka, skupila je hrabrosti da krene dalje.

Romana Panić pre godinu dana našla se u žiži medijskog interesovanja, kada su mediji preneli da je uhapšena zajedno sa emotivnim partnerom Filipom Mrkajićem.

Po povratku u Srbiju Romana je održala konferenciju za štampu kako bi na naslove o hapšenju konačno stavila tačku.

  • Kazna je odslužena i s tim je ta stvar završena. Niko nema pravo da me i dalje tretira kroz to i naziva me pljačkašem i kriminalcem, zbog mene i ljudi koje volim, moje porodice. – rekla je tada pevačica.


Nakon svog prvog medijskog obraćanja, Romana se povukla iz javnosti, a sada, godinu dana nakon ovog bolnog, ali katarzičkog iskustva, za jedan domaći magazin otkrila je da je spremna za nove poslovne uspehe.

  • Planovi su mi promenljivi. U životu mi se pokazalo da se ono što sam planirala malo kad ostvarilo. Često sam imala iznenadne situacije i prepreke koje su me sputavale. Zato planove menjam u hodu, korigujem ih i prilagođavam se. Postoji jedna pesma, koja je tu u mojoj fioci, ali treba dobro da osmislim čime bih se sada predstavila publici. Napravila sam veliku pauzu i povukla se sa scene. Pre godinu dana vraćena sam u centar medijske pažnje, pa bih posle svega volela da nova pesma bude dobra. Zato sam oprezna i željna da podarim nešto novo – iskrena je ona.

Od boravka u zatvoru, Romana javno nije govorila o svom emotivnom partneru Filipu Mrkajiću, pa se stiče utisak da je na ljubav koju je skupo platila ipak stavila tačku. U prilog tome govori i njen odgovor na pitanje da li postoji neko ko je na privatnom planu ispunjava.

  • Postoji. Emotivno sam ispunjena – rekla je Romana, ne osvrnuvši se na Filipa, a upravo ovom izjavom navela je javnost da pomisli da se pevačica oprostila od Filipa, te se sada nalazi u zagrljaju drugog muškarca. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz