Pretraži

Nakon skandalozne tuče poznata zvezda stala u odbranu svog 40 godina mlađeg dečka: „On nije započeo borbu!“

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Cher Fan Club

Poznata muzička zvezda Šer stala je u odbranu svog četrdeset godina mlađeg dečka, muzičkog producenta i repera Aleksandra Edvardsona poznatijeg kao „AE“, nakon što se našao umešan u skandaloznu tuču u Kanu.

Pre dve godine sve je iznenadila vest da je sedamdesetosmogodišnja diva Šer otpočela vezu sa 40 godina mlađim Aleksandrom Edvardsom.

Šer je prvi put nagovestila postojanje novog lepotana u svom životu nakon što je na „Tviteru“ objavila intrigantan post o tome koliko je jedan deo njenog života neverovatan. Nekoliko dana kasnije, ispratila je ovaj tvit sa fotografijom na kojoj je sa svojim novim partnerom.

Ona je tada potvrdila da je upoznala svog novog muškarca sa svojom porodicom, napominjući: „Ljubav ne zna matematiku!“

 

@gala.fr #cher #alexanderedwards #valentino #tiktokfashion ♬ son original – @galafr

Premda su se mnogi pitali da li ova romansa ima budućnost fanovi su se nedavano uverili da je pevačica veoma zaljubljena u u muzičkog producenta i repera.

Naime, pre nešto više od nedelju dana završen je Kanski festvival koji su osim izvanrednih filmskih ostvrenja, očekivano, obeležili i određeni skandali, a u jedan i od njih je bio umešan i Edvards.

Naime reper se na zabavi organizovanoj posle Kanskog festivala potukao sa kolegom Travisom Skotom, a snimak ovog događaja se raširio društvenim mrežama.

Kako je izvor za US Weekly navodio, incident je počeo kada su Travis Skot i Tajga izašli na binu u klubu u vlasništvu tajkuna Ričija Akive. On je počeo je da hvali Tajgu pred gomilom, a onda je Travis zgrabio svoj mikrofon, što je dovelo do toga da se AE umešao.

 

„AE je počeo da vređa Travisa. Svi njihovi prijatelji su bili prisutni na licu mesta. Travis je sišao sa bine i vratio se sa Southsideom, koji je počeo da viče na AE“, rekao je on.

Dodao je da je Travis pokušao da gurne AE i da su onda počeli da se svađaju. AE je zatim izbacio Travisa sa bine.

Ovaj skandal privukao je veliku pažnju javnosti a sada se povodom ovog događaja oglasila i Šer koja je stala u odbranu svoga dečka, pa je na svom Instagram profilu napisala:

“On nije započeo borbu protiv dva muškarca… Završio ju je, moram da ga volim”, istakla je zvezda.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz