Pretraži

Nakon reperove priče o poznanstvu, oglasila se i Anabela Atijas

Showbiz
0
Photo: Srđan Bosnić

Naime, reper Tozla u novom izdanju emisije IDJHOT otkrio je mnoge detalje koje do sada njegova publika nije imala prilike da čuje, a između ostalog i o poznanstvu sa pevačicom Anabelom Atijas.

– Majka Lune Đogani i moj otac su kuća do kuće, bukvalno ih deli živa ograda, tako da se sa celom njihovom porodicom znam bukvalno od kako sam dete. A iz istog grada je i Džejla, bukvalno smo svi tu u krugu od trista metara – istakao je on.A još neke zanimljive detalje koje nam je otkrio u vezi Anabele, detaljnije možete pročitati OVDE.

Ekipa IDJTV portala kontaktirala je Anabelu Atijas koja je sa nama takođe podelila svoju stranu priče. Istakla je da je vrlo ponosna na njegovu karijeru i poželela mu puno sreće.

Jako srećna i ponosna na činjenicu da je sin izuzetnog muzičara izrastao u veliku zvezdu. Njegovog oca jako volim i poštujem, a njega se nažalost malo sećam. Mogu samo da kažem da nisam iznenađena njegovim uspehom s obzirom na to ko mu je otac. Želim mu samo najbolje – iskrena je bila Anabela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela (@anabelci)

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz