Pretraži

NAKON POBAČAJA OPET U BOLNICI: Popularna manekenka opet pod nožem

Showbiz
0
Photo: Instagram/chrissyteigen

Ona je podelila trenutak sa svojim pratiocima na svom Instagram nalogu, a sada je završila na operacionom stolu zbog bolesti sa kojom se mnoge žene bore, a u pitanju je endometrioza. 



Za Krisi Tajgen, suprugu pevača Džona Ledženda, ova operacija je posebno teška jer se poklopila s nedeljom u kojoj je trebalo da se porodi, a sina Džeka je izgubila u 20. nedelji trudnoće.

Krisi nije prva poznata ličnost koja je javno progovorila o ovoj bolesti s kojom se bore mnoge žene.

Naime, sa ovom bolešću se bori i pevačica Holzi je 2018. godine otkrila kako je zbog endometrioze usred koncerta imala spontani pobačaj.

  • Endometrioza je stanje u kojem tkivo iz sluznice materice raste u drugim slučajnim delovima vašeg tela, uzrokujući bol. To može ometati plodnost i celokupno zdravlje, a utiče i na to kako se čovek oseća. Povrh svega, neverovatno je bolno, a gotovo je nemoguće uočiti je ultrazvukom, osim ako na jajnicima nemate endometriome, kao što sam imala ja. Godinama sam bila u agoniji kada dobijem menstruaciju i nebrojeno puta su mi lekari davali pogrešnu dijagnozu – izjavila je ona jednom prilikom. 

 

Screenshot: Instagram/ chrissyteigen

Screenshot: Instagram/ chrissyteigen

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz