Pretraži

NAKON NAVODNOG NASILJA: Karleuša dala izjavu o drami sa Tošićem, evo šta je rekla

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Prema očevicima ispred Prvog osnovnog suda, ona se na saslušanju kratko zadržala, oko 15 minuta, a došla je u svojstvu oštećene zajedno sa menadžerom Zoranom Birtaševićem.Kako saznaju mediji, ona je rekla da ne želi da krivično goni supruga fudbalera Duško Tošića.

Inače, pop diva je za ovu priliku obukla tirkizno plavu haljinu, dok je od akseoara imala braon torbu, čija se vrednost procenjuje na nekoliko desetine hiljade evra.

Podsećamo, Jelena je početkom godine, na Božić, prijavila policiji svog supruga, bivšeg fudbalera Duška Tošića za navodno nasilje, i kako je tada pisano, njih dvoje su ušli u svađu koja je eskalirala fizičkim napadom.

Screenshot: Instagram/ karleusastar

Screenshot: Instagram/ karleusastar

Duško je nakon toga bio saslušan, kada je demantovao navode svoje suprue, navodeći da nije bilo nikakvog nasilja.

– Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin, ma gde bio i šta god radio. Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što se je istina je da se jesmo raspravljali – rekao je on ranije.

Ipak, njemu je izrečena zabrana prilaska u trajanju od 48 sati, koja je potom produžena na 30 dana, a Jelena se tada predomislila i odlučila da supruga ne goni krivično.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz