Pretraži

NAKON MANJE OD GODINU DANA VEZE: Majli Sajrus raskinula sa Kodijem Simpsonom

Showbiz
0
Photo: Instagram/mileycyrus

Vest o njihovom raskidu je izašla u javnost samo nekoliko sati pre objavljivanja njene pesme "Midnight Sky". 

Ranije ovog meseca, dvadesettrogodišnji Simpson je podelio fotku u njenu čast i iskazao joj emocije javno, gde je izjavio da je zaljubljen u svog najboljeg prijatelja.

On je bio velika podrška pevačici, za koju je otkrio da je trezna već šest meseci. 

  • Veoma se pozabavila time da vodi zdrav život i podržavam njenu trezvenost – rekao je za magazin People u julu.

Pevajući njene pesme, ranije ove godine, Simpson je rekao da je "biti sa Majli divna stvar u mom životu", nazvajući pop zvezdu "kreativnom i nadahnjujućom, žestoko nezavisnom" u aprilskom intervjuu za "Sidnei Morning Herald".

Pripadnici sedme sile su prvi put povezali Sajrus i Simpsona u oktobru 2019. godine, kada su primećeni na doručku, ubrzo nakon što je raskinula sa devojkom Kejtlin Karter, posle razvoda sa bivšim mužem Lijamom Hemsvortom.

Nakon višegodišnjeg prijateljstva, veza Sajrus i Simpson postala je romantična i bili su na istom nivou kada je u pitanju njihov životni stil.



  • Rano je, ali njihovo prijateljstvo je dugotrajno i dublje nego što ljudi shvataju. Iako su se prvobitno sreli tokom svojih divljih faza, oboje su trezni i fokusirani su na zdravlje, rad i zajedničko provođenje vremena. Čini mi se prilično idealnim – izjavio je tada njegov menadžer Met Zejdman za magazin People.

Pored susreta sa porodicom i prijateljima, uključujući prisustvovanje venčanju njenog brata, Simpson je bio velika podrška za Majli, posebno nakon što je u novembru bila podvrgnuta operaciji glasnih žica.

„Kodi je bio pored nje. Kodi će se pobrinuti da joj ne bude dosadno dok se oporavlja – rekao je izvor.

Sajrus, koja je već neko vreme znala da joj je potrebna operacija, morala je da odmara glas nekoliko nedelja, dok sve ne zaraste.

Simpson je takođe bio pored Sajrusove, kada je krajem oktobra hospitalizovana zbog tonzilitisa. Takođe tog meseca, par je zajedno proslavio Noć veštica oblačeći se kao bivši par Billi Idol i Peri List.

Ubrzo nakon što je debitovala, ona je počastila svog dečka na trajni način kada su dogovarali tetovaže u privatnom studiju poznatog likovnog umetnika Niko Bazila. Njegova tetovaža na grudima imala je liniju lobanje i prečke kostiju, dok je Sajrus imala krvavo srce s natpisom „Rock n´ Roll Heart“ i nožem.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz