Pretraži

Najpopularnije Devitove kolaboracije! (VIDEO)

Showbiz
0
Photo:IDJTV

Devito iza sebe ima vrlo uspešnu karijeru a u daljem tekstu izdvojili smo njegovim kolaboracijama koje su i više nego uspešne.

Peto mesto ove liste zauzela je pesma "Alal vera" koju su Devito i Leon publici predstavili 2018. godine i koja sada broji blizu 4 miliona pregleda. Pored ritma kojim je publika bila oduševljena, definitivno je bio najzapeženiji spot, za koji su se ovi momci i te kako potrudili i samim tim ispunili sva očekivanja. Ono što je i te kako bitno jeste da je ova pesma i posle 3 godine veliki hit.



Pesmu "Austria" Devito je uradio u saradnji sa jednim od najpoznatijih beogradskih DJ-eva Mike Ride-om koji je na našim prostorima vrlo poznat, i kojeg imate prilike da čujete na našim IDJTV žurkama na Freestayleru. Na ovoj listi zauzela je četvro mesto a pesma je izašla pre skoro godinu dana. Publika se u komentarima složila da je ovo jedna od Devitovih boljih pesama, a to pokazuju i brojke na jutjubu, jer ovaj hit broji blizu 15 miliona pregleda.

Dugoočekivana kolaboracija našeg repera koju je uradio sa David Guettom izašla je pre nedelju dana. Iako je Devito ovu saradnju dugo najvljivao bilo je onih i koji su sumnjali da će do nje uopšte i doći, međutim on je svima dokazao suprotno. Numera nosi naziv ,,Get Together" , a snimljena je pod okriljem Tuborg kompanije.Ono što je sigurno jeste da je Devito apsolutno opravdao očekivanja, te pesma pretenduje da bude veliki hit, međutim pošto je nedavno izašla za sada se na ovoj listi ipak nalazi na trećem mestu, ali to ne znači da ovo neće biti jedan od njegovih najvećih hitova.

U videu ispod teksta pogledajte koje njegove saradnje su se našle na drugom i prvom mestu ove liste.


 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz