Pretraži

NAJNEPRIJATNIJI MOMENTI SA SAG DODELE NAGRADA: O ovim ispadima slavnih glumaca danas bruje društvene mreže! (VIDEO) 

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/New York Post

Ovih pet trenutaka obeležili su sinoćnu dodelu prestižnih filmskih nagrada, a upravo o njima danas društvene mreže ne prestaju da bruje.1. Pre nego što je šou počeo, sve popularnija Dženifer Kulidž, otkrila je da nikada nije bila pozvana na ovu manifestaciju ranije. Ona je doživela još jedan peh, kada je udarila rukom u mikrofon tokom primanja nagrade.

 

  1. Džejmi Li Kertis‚ ismevala je koncept ''nepo beba'' koji je eksplodirao u Holivudu u poslednje vreme. Poznata glumica ponela je kući laskavu statuu, za sporednu žensku ulogu. Tokom govora, ona se osvrnula na karijeru svog poznatog oca, glumca Tonija Kertisa, dodirnuvši se teme nepo beba- potvrđujući da je zapravo i ona jedna do njih. Nepo bebama se smatraju deca poznatih, za koje se smatra da su dostigli uspeh na osnovu porodičnih veza. Ovaj momenat je zapravo svima bio veoma smešan.

 

  1. Džesika Čestejn pala je dok se penjala uz stepenice koje su vodile do pozornice. Iako je pala, propraćena je ovacijama, a uspela je i da osvoji nagradu za najbolju žensku ulogu u seriji. Neretko se desi, da neka od glumica padne na ovakvim vrstama ceremonija, noseći zahtevne toalete i obuću sa visokim potpeticama. U tome za sada prednjači Dženifer Lorens.

 

4. Pol Meskal, glumac koji je pominjan kao potencijalni novi dečko Anđeline Džoli, delovao je veoma nervozno dok je nastupao u ulozi prezentera. Da li zbog Zendajine blizine, tek nervoza je učinila svoje, pa je glumac sve vreme ''gutao knedle'' dok je stajao na bini.

 

 

 

  1. Arijana Debos obratila se publici uz reči ''sedite i umuknite'', jer su pravili buku i nisu sedeli dok je dodeljivala nagradu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz