Pretraži

NAJLEPŠI PORODIČNI TRENUCI: Kaća Grujić podelila snimak iz svog luksuznog doma, pa otkrila u čijoj muzici uživa njena naslednica! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/Screenshot/katarinagrujic.doll

Pevačica ne krije da uživa u porodičnom životu i novoj ulozi u kojoj se ostvarila, a ovoga puta sa svojim pratiocima podelila trenutak sa svojom mezimicom.



Naime, Katarina je snimala Katju dok sluša pesmu njene koleginice Marije Mikić i uživa igrajući se u svom dnevnom boravku.

– Dobro jutro uz Mariju Mikić – napisala je Kaća uz snimak naslednice Katje. 

Foto: Instagram printscreen/
katarinagrujic.doll

Foto: Instagram printscreen/ katarinagrujic.doll

 

Podsećamo, Kaća je nedavno za domaće medije priznala da joj je 2022. godina, kada je donela na svet svoje prvo dete, bila najlepša do sada, a kako je istakla, volela bi da ima još dvoje dece. 

– Minula godina bila mi je najlepša, a ujedno i najzahtevnija. Spojiti posao, obaveze oko tek rođene bebe, česta putovanja i odvajanja od nje, bila su teška i fizički i psihički, emotivno… Ali kroz sve to ojačala sam i kao osoba, i kao profesionalac i kao majka – rekla je Kaća i dodala da je sebi i svom suprugu Marku za novogodišnje praznike poželela da imaju još dece:

  • Sebi i Marku sam poželela još dece. Idealno bi bilo da mu rodim blizance, ali ne bih imala ništa protiv ni da još dva puta budem trudna (smeh). Želela bih da Katja odrasta u mnogočlanoj porodici i da bude ponosna starija sestrica – rekla je nedavno Grujićeva.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz