Pretraži

Najlepše vesti u domu poznatog glumačkog para: Zvezda filma „Južni vetar“ očekuje prinovu sa jedanaest godina starijim kolegom

Showbiz
0
Foto: F.S./ATAImages

Poznata glumica Jovana Stoiljković koju je publika zavolela po ulozi Sofije u filmu „Južni vetar“, čeka svoje prvo dete sa 11 godina starijim kolegom.

Naša poznata glumica Jovana Stoiljković po prvi put će se ostvariti u ulozi majke! Glumica čeka svoje prvo dete koje će dobiti sa svojim partnerom Goranom Bogdanom.

Glumica koju je publika zavolela po ulozi Anđele u seriji „Jutro će promeniti sve“, a koja je veliku popularnost stekla u filmovima „Južni vetar“ i „Vera“, već duži vremenski period uživa u vezi sa jedanaest godina starijim kolegom. Naime, njih dvoje su u jednom trenutku čak prekinuli svoju vezu, ali su je obnovili krajem 2021. godine, samo nekoliko meseci nakon raskida.

Foto: F.S./ATAImages

Ovaj popularni par odavno živi zajedno, a glumac poreklom iz Zagreba voli da se pohvali da ima tri doma u tri grada.

„Srećan sam što imam tri doma. Smatram Beograd svojim domom i stvarno mi je predivno, dugo sam ovde i volim ovaj grad i Beograđane. Srećan sam što imam i Široki, Zagreb i Beograd kao svoj dom. Imam krevet svuda i to mi je prelepo. Nekad mi je teško i fali mi to usidrenje, ali i kad se usidrim imam osećaj da me tera put dalje. To je i prokletstvo i blagoslov. Najnapornije od svega mi je pakovanje, sve držim u gepeku u kolima i onda samo uzmem šta mi treba“, govorio je on.

Inače, Jovana je 2017. godine bila u vezi sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem, koji ju je, kako se pisalo, iznenada ostavio posle šest meseci veze. Goran važi za velikog zavodnika u čitavom regionu, a svojevremeno je bio u velikoj ljubavi sa hrvatskom pevačicom Lanom Klingor. Kako su pisali tamošnji mediji, ostavio ju je jer se navodno njegovim roditeljima nije dopadala ta veza, prenosi „Nportal“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz