Pretraži

NAJGORI NASTUP U ISTORIJI SUPERBOWL-A: Tramp brutalno izvređao Rijanu i nazvao je EPSKIM PROMAŠAJEM, a jednu stvar joj je najviše zamerio! 

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/BBC News/NFL


Kako je istakao, njen sinoćnji nastup smatra "epskim promašajem", a zamerio joj je i na neprikladnom rečniku. 



– Epski promašaj: Rijana nam je priuštila, i to uopšte nije upitno, najgori nastup u istoriji u poluvremenu Superboula, i to nakon što je svojim poganim rečnikom uvredila više od pola našeg naroda koji već ozbiljno propada. Takođe, toliko o njenom ‘stilisti‘! – napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

Foto: Youtube printsceen/NFL

Foto: Youtube printsceen/NFL

 

Mnogi misle da se "neprijatan i uvredljiv jezik" koji Tramp pominje verovatno odnosi na fotografiju snimljenu u avgustu 2020, a na kojoj Rijana pozira uz umetnički performans – automobil s natpisom "Je*** Trampa".

 

Tramp je i ranije napadao Rijanu, koja je svoj nastup na Superbowl-u odlučila da iskoristi ne samo kako bi izvela svoje najveće hitove, već i kako bi otkrila obožavaocima da je trudna s drugim detetom.

 

– Bez svog stiliste ona bi bila ništa – poručio je Tramp i dodao: 

– U svemu je loša, a još i nema talenta!

O išaranom automobilu ranije ove nedelje oglasio se i bivši Trampov lekar i teksaški kongresmen Roni Džekson. 

– Zašto NFL prikazuje ovo sr*nje? Rijana ne sme da bude izvođač na poluvremenu – poručio je tada Džekson.


Podsetimo, nakon što je Rijana nastupila na Superboulu i nekoliko puta dodirnula svoj trudnički stomačić, društvene mreže su eksplodirale, a Tviter je čak pao na 20 minuta. Neki su se našalili na račun njenog dečka ASAP Rokija i poručili:

Dođavola, sada mi je jasno zašto mu je nadimak ASAP (na engleskom "as soon as possible" bi značilo "što pre, to bolje").
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz