Pretraži

„NAJEŽIO SAM SE NA VAŠ NASTUP“: IDJCouch-evi su upitili neverovatne komplimente na duetsku izvedbu ova dva kandidata

News
0
Photo: IDJTV

Iako su mnogi navikli na Stefana da bude stidljiv, kao što i njegov nadimak SHY govori, on je zajedno sa Natalie izveo vrlo emotivnu koreografiju koja je mnoge uzdrmala.



Stefan je pokazao pravu džentlmensku stranu, dok je mlada pevačica istakla svoju zavodljivost i ženstvenost.

Menotrka Teodora Džehverović nije uspela da zadrži suze tokom njihovog nastupa, jer kako kaže mnogo je podseća na period kada je bila u jednom rijaliti šou.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

 – Jako volim ovu pesmu i podseća me na period kada sam bila u rijalitiju. Ako bih volela da neko otpeva ovu numeru onda biste to bili vi! Toliko ste bili prelepi, toliko predivno izgledate, a pevanje nema potrebe uopšte da komentariše. Natlie imaš predivnu boju glasa, ne znam šta više da dodam. Predivno! – uplakano je prokomentarisala Teodora.

IDJCouch Darko je takođe prokomentarisao ovaj emotivni nastup isključivo rečima hvale na njihovu izvedbu.

 – Retko se naježim na svoje pesme, ali ovoga puta je to bio slučaj. Mislim da je publika nenormalno uživala. Alal Vera i samo tako nastavite – rekao je Darko.

Celu njihovu bajkovitu priču na sceni je upotpunio i njihov stajling. Natalie je nosila dugačku zelenkasto-plavu haljinu i imala je prelepu kiku, a Stefan je šarmantno izneo svoje odelo.

Pratite nas na IDJTV-u i na Jutjub kanalu IDJVideos.TV

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News