Pretraži

Najbolja drugarica Kajli Džener je spavala s mužem njene sestre! A sada je stigla osveta!

Showbiz
0
Photo: Instagram/kyliejenner

Kloi Kardašijan je verovatno najnesrećnija od pet sestara, bar kad je ljubav u pitanju, jer je otac njenog deteta, Tristan Tompson, po svemu sudeći veliki švaler, a sada preljubu podigao na jedan novi nivo.
 

——————– Sponsored ——————–

 

Kloi je, bukvalno na porođaju, iz medija saznala da su isplivali snimci na kojima se vidi kako se Tristan ljubi s drugom, a brzo su se pojavila još dva snimka sa sličnim sadržajem.

Ona je nekako podnela ovu preljubu i prešla preko svega zbog deteta, ali ovo sada neće moći tako lako da ostavi iza sebe. Tristan ju je prevario s najboljom drugaricom njene sestre Kajli.

Jordyn Woods je bila kao deo porodice Kardašijan-Džener, ali zbog njene afere s Kloinim dečkom, sada može samo da se pozdravi sa svojim dosadašnjim životom.

 

Kako će Kloi vratiti Tristanu za ovu neprijatnost, ne znamo, ali kako Kajli vratiti svojoj najboljoj drugarici, već vidimo.

Kao neko ko je toliko blizak porodici, Jordyn je učestvovala u raznim poslovnim poduhvatima zajedno s Kardašijankama, što joj je sigurno donosilo dobru zaradu.

Međutim, kako piše TMZ, Kajlina nekadašnja najbolja drugarica je izbačena iz svih budućih poslova porodice Kardašijan.

Iako je Kajli ostavila otvorena vrata da se pomire, naravno, u slučaju da se Jordyn pokaje, ali sestre su odlučile da ona bude zauvek izbačena iz svih poslova njihove porodice.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz