Pretraži

NADAMO SE NAJBOLJEM: Edita otkrila u kakvom stanju je Indi (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/editaaradinovic

Nakon toga, Edita se sada ponovo oglasila i otkila da Indi u boljem stanju.  • Pošto me svi pitate kako je Indira, nemam pravi odgovor za vas, ali kada bude b ila bolje čemu se nadamo, bićete obavešteni, Stabilno je za sada. Dren koji joj je nedavno izvađen je vraćen, i tečnost koja je curela iz pankreasa i pravila haos sad izlazi "napolje". Hvala što brinete! Hvala svima u njeno ime, moje i ime naše majke – objasnila je Edita i dodala:

Screenshot: Instagram/editaaradinovic

Screenshot: Instagram/editaaradinovic

– Rep pankreasa je još uvek pod upalom. Još jednom hvala što brinete, i imajte razumevanja da zbog celokupne situacije nećemo da iznosimo detalje u javnost. Nadamo se i molimo najboljem.

Screenshot: Instagram/editaaradinovic

Screenshot: Instagram/editaaradinovic

 

Podsećamo, zdravstveno stanje Indire Aradinović Indi je ugroženo zbog hiruške intervencije smanjivanja želuca, a tokom vikenda sestre su otkrile da joj "život visi o koncu". Iz bolnice se za "Blic" oglasila i Indi koja je objasnila sve o svom stanju.

  • Ono što je za sada najbitnije ste da budem dobro i da se nalazim u sigurnim rukama. Doktori vode računa i daju mi sve što je potrebno. Snadbevena sam svim lekovima, infuzijom i kiseonikom. Sve što je vezano za abdomen ćemo videti kako će se odvijati – rekla je u prvom mahu Indi za "Blic" kojoj se po glasu videlo da jedva diše, te smo je tada upitali šta je uzrok teškom disanju.
Photo: Instagram/editaaradinovic

Photo: Instagram/editaaradinovic

 

  • Teško dišem zbog vode u plućima koju ima. Drugo danas su mi radili gastroskopiju, te od toga imam mučnine. Ne znam još nalaze. Rečeno mi je da pijem vodu do sutra i da će mi javiti dalje šta će se dešavati – objasnila je pevačica. Na pitanje, da li je tačno da joj je zdravstveno stanje, odnosno život ugrožen, rekla je:

  • Mi ne znamo da li je moj život ugrožen ili ne. Dokle god sam u njihovim rukama, odnosno u bolnici sa doktorima to je najbolje rešenje. Život kao život sve zavisi od daljeg sleda događa. Dva puta sam otvarana i imala operacije koje su veoma teške, a nisam se nadala da će do svega ovog doći i da će mi u jednom momentu život visiti o koncu.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz