Pretraži

„NADALA SAM SE DA ĆU IMATI DECU IZ LJUBAVI“: Rijana nikad iskrenije progovorila o roditeljstvu i naslednicima, pa priznala šta je često iznervira

Showbiz
0
Rijana Asap Roki
Foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oduvek je bila neosporiva činjenica da je Rijana kraljica mode, ali ovog puta su mediji stavili po strani njenu ljubav prema modi i fokusirali se na njenu novu ulogu zvanu-majka!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Riri je pre par dana bila gost na događaju gde je predstavila novu kolekciju patika, a društvo joj je pravio njen partner Asap Roki.

S obzirom na to da je Rijani ovo jedno od prvih pojavljivanja u javnosti nakon drugog porođaja, novinari su imali dosta materijala za ispitivanje ove modne ikone.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rijana je ovom prilikom pričala o svojoj deci, odnosu sa Rokijem, ali i muzičkim planovima, iako je ovu temu rado izbegavala.

Pevačica se dotakla teme o majčinstvu i kakav je osećaj imati tri muškarca u kući, ali sudeći po njenim odgovorima i nije joj teško palo.

-Moja deca rastu vrlo brzo i veoma su pametna, a i zanimljiva –  rekla je Rijana u intervjuu i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

-Rastu brže nego što sam mogla da zamislim, pa kada im poručim nešto od garderobe dok stigne više im ne odgovara, pa me to nekada i iznervira.

Dobitnica Grammyja nedavno je otvorila dušu o roditeljstvu i tome kako je ranije zamišljala svoju porodicu.

-Ne možeš ni zamisliti – rekla je za Access Hollywood i nastavila:

– Samo se nadaš „Jednog dana ću možda imati decu i nadam se da ću ih imati iz ljubavi“, „Nadam se da ću biti deo porodice koja prekida generacijska prokletstva ide napred, radi nove stvari i odgaja svoju decu bolje nego što smo mi odgajani“, i sve te divne stvari. I to se događa, ne mogu da verujem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Priznala je da je postojala jedna prepoznatljiva karakteristika koju je očekivala da će videti na svojoj deci, a u pitanju je – veliko čelo.

-Moj stariji sin ga ima, ali Riot ne – rekla je, pa ispričala kako se našalila sa doktorima u bolnici kada su joj doneli sina u porodilištu.

-Čekajte, da li ste sigurni da je ovo moj sin, da se niste prevarili, ovo se ne može izgubiti (pokazujući na svoje veliko čelo)-

Kako je otkrio Rijanin prijatelj, ona priželjkuje da dobije i devojčicu jednog dana, ali je za sada odlučila da napravi malu pauzu i u narednom periodu uživa sa dvoje svojih naslednika.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz