Pretraži

NA PRVOM MESTU JAKI TRIO: Vuk Mob, Sergej Pajić i UkiQ zajedno na vrhu

Showbiz
0
Photo: IDJVideos

I ove nedelje na prvom mestu našli su se Vuk Mob, Sergej Pajić i UkiQ sa hitom ,,Hipnotisana". Pored milionskih pregleda, ovaj jaki trio ima podršku sa svih društvenih mreža, a da li će zadržati poziciju i sledeće nedelje zavisi od vaših glasova. Ono što možemo primetiti po reakciji publike i glasova jeste da su se njihovi glasovi i energije poklopile.



Nova pesma Teodore Džehverović i Emine Jahović tek što je izašla, a zahvaljujući vašim glasovima ona se već našla na našoj IDJTopListi. Hit pod nazivom ,,Malena" postao je hit preko noći, a društvene mreže su izgorele. Sigurno je da smo dobili pravi novi letnji hit. S obzirom na to da je pesma čim je izašla završila čak na trećem mestu na IDJTopListi ostaje da sačekamo fanove ove dve pevačice da ih u narednim nedeljama svojim glasovima popnu na koju poziciju više. 

I pored skoro 7 miliona pregleda na 6 mestu našla se Zera sa pesmom ,,Da li si". Ova talentovana mlada pevačica nakon pesme ,,Do zore" ponovo je oborila rekorde, a ono što je sigurno jeste da Zeru čeka blistava karijera, zahvaljujući njenom neosporivom talentu. 

Na kojim pozicijama su se našle ostale numere, možete pogledati u nastavku.  

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz