Pretraži

NA METI KRITIKA: Britni uvredila Kristinu Agileru, a ovo je njeno opravdanje

Showbiz
0
BRITNI SPIRS
Photo: Instagram/britneyspears

Naime, Britni je na Instagramu postavila objavu u kojoj je uvredila gojazne ljude i napisala kako je "trebalo da ima plesače poput onih njene koleginice Kristine Agilere, te da bi u njihovom prisustvu na sceni sigurno izgledala mršavo".



Zbog ovoga mnogi korisnici ove mreže uputili su joj negativne komentare, te konstatovali da je uvredila plesačice, gojazne ljude pa i samu Kristinu.

Britni se sada oglasila i uputila izvinjenje, rekavši da joj nije bila namera da bilo koga uvredi. Spirsova se pravdala posledicama koje nosi nakon svega što joj je učinla porodica, te načina na koji su se mediji odnosili prema njoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

 – Ni u kom slučaju nisam bila kritična prema Kristininom prelepom telu! Jednom sam "letela" da vidim njen šou i glavna stvar koju sam primetila je razlika naših ljudi na sceni! Kristinu nikako nisam ni pomenula, pogledajte moj post! Bila sam inspirisana njom i ona je prelepa, moćna žena… Hvala Kristina što me inspirišeš! – poručila je Britni sada i dodala:

Da budem iskrena, ne pokušavam da budem kritična prema bilo kome. Ono što sam objavila je projekcija mojih nesigurnosti sa kojima se sve vreme suočavam, a koje su rezultat načina na koji su se moji roditelji i mediji odnosili prema meni… Nikada ne bih nikoga namerno osramotila jer znam kakav je to osećaj… – glasi njeno opravdanje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz