Pretraži

NA MENE JE NASRNUO FIZIČKI: Tanja Savić podelila potresnu ispovest sa svojim pratiocima (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Tema koja je u poslednje vreme i te kako uzburkala javnost jeste njen porodični problem. Ona je mesecima razdvojena od svojih sinova, a od muža proživljava pravu torturu kada je starateljstvo u pitanju, o tome nam je detaljnije govorila OVDE.

Međutim, ona je odlučila da o tome počne da priča javno, i nedavno je alarmirala srpsku i australijsku policiju, a onda je krenula i podrška sa svih strana da je ovaj potez vrlo ispravan i da je o tome trebalo da priča i ranije.



Tanja je na svom Instagram storiju podelila poruku podrške od žene čiji je identitet sakrila, a koja joj se požalila i priznala da se saoseća sa njom i celom njenom pričom. 

Draga moja, mi se ne poznajemo, ali sam čula Vašu priču. Jako je teško živeti sa manipulatorom i ostati normalna, posle sve…Prošla sam sličnu priču s tim da je na mene nasrnuo na kraju, fizički. Ja vas molim svim srcem, da ne ćutite više, da pričate na glas, molim vas u ime nas žena. Ja nisam medijska ličnost, žao mi je što ne mogu gladno pričati svoju priču jer već godinu ipo dana sam na sudu, muče se moje dvoje dece i ja konstantno. No, nebitno je mi ćemo pobediti svejedno. Samo Vas od srca molim, recite sve na glas. Ako mi budemo ćutale…I onako je svaka četvrta žena u svetu, proživela bilo kakvo nasilje…Molim Vas. Ako budemo ćutale, možda nećemo moći spasiti neku novu decu, neke nove žene…Moj Vam je savet od srca, kao što bih sestri rekla, pričajte, i hvala Bogu dragom da vas može čuti celi svet. Moliću se za vas i vašu decu da što pre budu uz Vas – pisalo je u poruci koju je Tanja dobila.

Photo: Instagram/ tanja_savic_private

Photo: Instagram/ tanja_savic_private

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz