Pretraži

NA DANAŠNJI DAN DOGODILA SE TRAGEDIJA: Četiri godine od odlaska rep legende Grua

Showbiz
0
Screenshot: YouTube

Jedan od najvoljenijih repera na srpskoj sceni tragično je izgubio život na današnji dan, 9. septembra 2019. godine, u svojoj 46. godini kod Nautičkog kluba "Zemun" prilikom vožnje kajta.



Nakon toga su ga njegovi prijatelji izvukli iz vode i pozvali Hitnu pomoć, ali mu nije bilo spasa. Rezultati obdukcije pokazali su da je Dalibor Andanov Gru nastradao od posledica utapanja.

Gru je iza sebe ostavio neutešnu porodicu – suprugu Danicu i dvojicu sinova Vuka i Relju.

Koliko je reper bio voljen dokazuje i to što je ove godine 8. marta, na njegov 50. rođendan, održana premijera filma "Gru tu je".

Brojni muzičari, ali i glumci pojavili su se u Domu omladine Beograda, gde je u dokumentarcu mogao da se oseti "rolerkoster i omaž čoveku koji je obeležio jednu eru i početak rađanja nove supkulture na prostorima bivše Jugoslavije". U dokumentarcu su se koristili neobjavljeni arhivski snimci, kao i ekskluzivni intervjui i svedočenja Gruovih prijatelja i saradnika – uglavnom istaknutih muzičara, sportista i kulturnih radnika, koji su govorili o njegovoj veličini i uspehu koji je postigao.

Podsetimo, Gru je sahranjen 12. septembra na groblju "Orlovača", a svake godine njegova porodica i prijatelji izađu da mu odaju počast.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz