Pretraži

MUSTAFA SANDAL SE ŽENI U PETAK: Ceremoniji će prisustvovati i njegovi sinovi iz braka sa Eminom?

Showbiz
0
Screenshot: Instagram

Oni će, prema pisanju turskih medija, sudbonosno "da" izgovoriti u Rimu, dok će gala proslavu organizovati u Marmarisu u Turskoj.



Kako mediji prenose, venčanje će se navodno održati u ambasadi Turske u Rimu, a prema saznanju naših medija, njegovi sinovi iz prvog braka sa Eminom Jahović prisustvovaće ovoj svečanoj ceremoniji. 

Mustafa i Melisa venčaće se 3. juna u Rimu, i to u ambasadi Turske! Odlučili su se za taj grad, jer im je omiljen, a i da bi izbegli turske medije, koji ih prate u stopu. Sandal je rešio da posle intimne ceremonije, napravi luksuzno slavlje u hotelu u Marmarisu 10, 11. i 12. jula. Na njemu će okupiti više od 300 ljudi – priča izvor za domaće medije i dodaje:

– Prvog dana će organizovati „grčko veče“ u restoranu hotela, a narednog će ponoviti ceremoniju venčanja u bašti i spustiti se do plaže na zabavu. Trećeg dana je ručak za sve goste… Mustafa će za ovo zadovoljstvo morati da izdvoji čak pola miliona evra, ali očigledno ne žali novac kad je reč o novoj devojci – zaključuje izvor.

Podsećamo, Emina Jahović i Mustafa Sandal razveli su se 2018. godine, posle deset godina, a iz ovog braka imaju sinove Javuza i Jamana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz