Pretraži

,,MUŠKARCI KAO DA ME SE PLAŠE“: Sandra Afrika progovorila o svom ljubavnom životu (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Pevačica je progovorila o muškarcima i priznala da li joj prilaze.

– Muškarci kao da me se plaše. Ne prilaze. Nemam te vrste problema, ali dobro, može da bude sa nekim sa kim ste u vezi da bude "Emotivni manijak". Ne mora da znači da je to neko sa strane ko te napada – otkrila je ona.

Sandra je potom otvorila svoj "DM" na Instagramu, gde su joj obožavaoci najviše pisali o pesmi "Emotivni manijak", koju su hvalili.

– Udvarača nema – poručila je.



Ona je istakla da joj obožavaoci pišu čak i na mejlu.

– Vide da ne pročitam na Instagramu poruke i onda mi stižu poruke na mejl. Tako da muvaju me preko mejla. Bila je skoro poruka "udaj se, Sandra, za mene". Imam ponude i preko mejla, pošto ne mogu da stignem da vidim poruku na Instagramu – rekla je.

Sandra Afrika je do sada svoj ljubavni život krila od javnosti, a nama je otkrila kako je uspela u tome s obzirom na to da je javna ličnost.

– Nikada nešto nisam bila u tom fazonu, niti je moj tadašnji partner voleo da se javno eksponira. Generalno, imam i takve prijatelje i takva mi je porodica, pa samim tim tako i izaberem partnera koji ne voli da se eksponira. Nisam neko ko voli to da nameće, to je moj život. Naravno da neki delić treba da podelim sa vama. Zašto da ne? Sutra kada bude bila svadba ili kad budem dobila bebicu, meni su to lepi trenuci i naravno da zanima moju publiku to. Zašto mora da se zna ko mi je dečko i da li ga imam – rekla je i otkrila da nema dečka.

Ostatak intervjua sa Sandrom pogledajte u novom IDJHOT-u, ali i ostale ekskluzivne priče koje smo za vas pripremili:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz