Pretraži

MUP se oglasio povodom optužbi na račun Numera za zlostavljanje bivše devojke

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/HAZZE

Politička aktivistkinja Nina Stojaković navela je na Tviteru da je njena sestra Lidija navodno trpela nasilje od bivšeg dečka, repera Numera, posle čega je odlučila da se obrati policiji. Nakon toga se oglasila još jedna Uroševa bivša devojka, pod imenom Ivona na Tviteru, sa kojom je bio pre Lidije, koja takođe tvrdi da je doživela isto u ranijoj vezi sa njim.

MUP je izdao saopštenje povodom slučaja Lidije.

"L.D. je policajcima ispričala da SMS poruke, koje dobija od bivšeg partnera nemaju preteću sadržinu, ali da je uznemiravaju i da je zbog toga došla da se posavetuje.

Ona policiji poruke nije mogla da pruži na uvid, s obzirom da ih, kako je navela, oboje brišu.

Imajući u vidu da u konkretnom slučaju ne postoje nikakvi dokazi, L. D. nije podnela prijavu kako bi policija imala osnov za postupnje, a policijski službenici su je posavetovali koje korake može da preduzme.

Posebno su joj, s obzirom na navode da je trpela nasilje tokom njihovog zajedničkog života, koje nikada nije prijavila, a što je proverom kroz sistem i ustanovljeno, istakli da imajući u vidu protok vremena uz adekvatnu dokumentaciju može da podnese prijavu."



Podsećamo, Lidijina sestra Nina je objavila na Tviteru:

  • Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, je godinu i po dana u kontinuitetu tukao momak s kojim je živela. To smo saznali pre mesec i po dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod naših roditelja nakon sto je pokušala da se ubije. Jutros je bila u policiji u Milana Rakića gde joj je rečeno da ne mogu da urade ništa, jer nema izveštaj lekara iako ima nekoliko svedoka, među kojima svog psihoterapeuta koji ju je video u modricama i kome je prvom sve priznala.

A onda je istakla i koliko je besna zbog celokupne situacije.

  • Nakon što ju je doveo do takvog stanja da je završila na psihičkom lečenju zbog kog je ležala u bolnici nedeljama, neki novi terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne.. zašto nisu zvali policiju – ne znam. Besna sam i na komšije koji su nocima slušali da se u stanu pored dešava brutalno nasilje i nisu pozvali policiju već se žalili gazdarici stana na buku?! Besna sam na sistem koji ne pruža nikakvu zaštitu zenama koje muževi i momci mlate. Pa makar prijavile mesec dana kasnije – dodala je ona.

Međutim, reper Numero se još uvek povodom ove teme nije oglašavao u javnosti, a naša redakcija pokušava da dođe i do druge strane priče, kako bismo utvrdili da li su tvrdnje političarke istinite.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz