Pretraži

,,MOŽEŠ SAMO DA SANJAŠ DA SAM IMALA EMOCIJE PREMA TEBI“: Sara Reljić progovorila o ljubavnoj aferi sa rijaliti učesnikom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/sara_reljic.1

Sara se zapitala dokle će Marko Janjušević Janjuš govoriti o njoj pred drugim učesnicima, nakon što je priznao da su imali ljubavnu aferu. Pevačica je bila izrevoltirana njegovim rečima, pa je na Insta storiju otkrila šta misli o njemu.



  • Hoće li se rijaliti paćenik otkačiti od mene!? Ne, treba mu priča, jer je mega dosadan i nema šta da radi u rijalitiju. Ne, trebaju mu pare jer je luzer prokockao sve, pa mu treba priča za rijaliti da bi opstao još koju nedelju jer je narkoman i kockar – navela je ona u anketi na Instagramu, pa progovorila o svojim emocijama prema njemu.

  • P.S. Liče, možeš samo da sanjaš da sam imala emocije prema tebi tako jadnom sa užasnim licem, telom, smislom za humor… – navela je Sara.

Photo: Instagram/sara_reljic.1

Photo: Instagram/sara_reljic.1

 

Na kraju se izvinila fanovima pošto se dotakla rijalitija.

  • Izvinjavam se na mračenju, znate da sam se distancirala od rijaliti priča, ali ovaj mučenik nikako da se otkači od mene…šta li sam mu ja u životu uradila!? – istakla je pevačica.
Photo: Instagram/sara_reljic

Photo: Instagram/sara_reljic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz