Pretraži

„MOŽDA DELUJEM STROGO, ALI…“ Nataša Bekvalac iskreno progovorila o novoj ulozi, pa se prisetila svojih početaka 

News
0
Foto: IDJTV

Nataša je više puta do sada isticala da je ozbiljno shvatila svoju novu ulogu i da će se truditi da prenese takmičarima svoje znanje i pomaže im tokom takmičenja, a sada se još jednom osvrnula na ovu temu. 



Naime, Nataša je rešila da odgovori na komentar jedne korisnice Instagrama, koja je podržala Natašinu konstataciju tokom Show-a, kada je navela da poznaje nekoliko velikih pevača sa spektakularnim karijerama, koji se takođe suočavaju sa tremom, kakav je slučaj sa većinom takmičara u Show-u.

– Jako se trudim. Imam potrebu da vam kažem da se jako trudim, slušam pažljivo, čujem i vidim između redova i možda delujem malo strogo, ali zapravo ovoj ulozi sam pristupila jako ozbiljno, budući da sam i sama nekada bila na mestu ovih mladih ljudi i znam koliko je ovo takmičenje važno svakom od njih  – napisala je Nataša na Instagramu. 

Podsećamo, Nataša je na samom početku IDJShow-a otkrila kakva očekivanja ima od takmičara i kako će se postaviti prema njima.

– Trudiću se da im stvarno budem podrška i prijatelj, ali da postavim tu zdravu granicu, gde mi ne možemo baš da budemo drugari, ali da oni ipak od mene osete ono zbog čega sam tu, a to je da sam na njihovoj strani. I sama imam strah, moj najveći je onaj koji imam celog života, a to je da li sam dovoljno dobra. Strah me je da ne propustim neki talenat, nekim talentima treba vreme, neki čuče, a neke odmah na početku vidiš i čuješ. Takmičenja ne podnosim, a učestovovala sam na raznim muzičkim takmičenjima. Startovala sam na muzičkom festivalu i nisam pobedila, ali je moja pesma bila hit. Priželjkujem da imam ženski tim, ali ako se nađe neki fenomenalan muškarac, biću tu za njega – istakla je Nataša u prvoj epizodi IDJShow-a. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News