Pretraži

„MORAO SAM DA UBLAŽIM TAJ PROSTAKLUK“: Voyage je priznao da se stidi stihova jedne svoje pesme

Showbiz
0
PHOTO: IDJTV

Naime, iako je veliki hit kod publike, numera "Gad" koju je snimio zajedno sa Nucci-jem, ima veoma provokativan tekst zbog čega Voyage priznaje da se pomalo i stidi.



Ima jedan tekst kojeg se stidim. Pre nego što kažem, moram da napomenem da taj deo nisam ja pisao. Znači, nije izašlo iz moje olovke, ali se nalazi u mojoj pesmi – rekao je on i precizirao na koji deo pesme tačno misli:

–  U numeri "Gad" postoji deo gde Nucci kaže "Tako slatku ja odvedem je na stranu, da joj kažem jednu tajnu malu, nekad desi se da je**m dve u danu, jednu u Bg-u ali drugu u Luganu" – objasnio je Voyage.

On je potom otkrio i ko je osmislio ove kontroverzne stihove:

  • Znači mi smo sedeli u studiju i kada pravimo pesme mi fristajlujemo. U tom trenutku bilo je 2 ujutru, mi smo bili u studiju šlogirani, vratili smo se sa zimske turneje i slušam ja Nucci-ja kad kaže tu liniju, ali svi su se složili da je kidanje. Mnogo je odvratno i sigurno će ljudi da zapamte. Krstio sam se kada sam čuo, nisam mogao da verujem da će to biti u mojoj pesmi, ali kako su se svi složili tako je ostalo – naveo je Mihajlo.

Zbog te linije on je, kako ističe, osmislio ženski deo u pesmi, koji je, prema njegovim rečima, emotivniji.

  • Osmislio sam kontrast, to je deo u refrenu koji bio ublažio taj prostakluk – zaključio je Veruović u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz